5053873217 [email protected]

2021 modeli, onu şirketin en son modelleriyle aynı çizgiye getiren yeni görünüm, yeni teknoloji donanımı ve en üst model Kodiaq RS için yeni bir motorla geliyor.

Volkswagen Tiguan ve Seat Tarraco’nun kardeş modeli olan markanın amiral gemisi SUV’sinin ön ve arka tamponları yeniden tasarlandı. Model daha dik bir ızgaraya, mevcut LED Matrix kümelerine sahip daha ince LED farlara, yeniden konumlandırılmış sis lambalarına, yeni difüzöre, arka lambalara, daha dar arka cama ve bagaj kapağının ortasında ‘Skoda’ yazısına sahip. Ayrıca 20 inç boyutunda tekerlekler sunuluyor.

Kokpit
Gösterge paneli paneli neredeyse hiç değişmemiş ve ortada standart 8 inç veya isteğe bağlı 9,2 inç bilgi-eğlence sistemini içeriyor. Bu, isteğe bağlı 10,25 inç dijital gösterge grubu ile tamamlanıyor. Üç kollu bir tasarıma sahip SportLine ve RS modelleri dışında 2021 Kodiaq serisinin tamamını donatan iki kollu direksiyon simidi de yeni.

 

Ortam aydınlatması iyileştirildi, yeni dekoratif kaplamalar, kontrast dikişler ve havalandırma, ısıtma ve masaj işlevlerine sahip yeni koltuklar var. Akıllı telefon entegrasyonu, dijital radyo, geliştirilmiş ses ve uzaktan kumanda işlevselliği de özelliklere dahil. Kokpit, orta boy SUV segmentindeki en geniş alanlardan biri olmaya devam ediyor ve yedi kişiye kadar rahatça barındırabiliyor.