5053873217 [email protected]

Dorika Yüzük

Dorika yüzük modelleri ihtişamı ve zarafeti bir arada isteyen altın severlerin vazgeçilmez tercihlerinden biri. Sıralı modeller içerisinde en çok tercih edilen bu model hem son derece trend hem de pek çok tarzda kombinlenebiliyor. İsteğinize bağlı olarak dilerseniz kendi kullanımınız için, dilerseniz de hediyelik olarak tercih edebileceğiniz bu modeller KRD Gold’un da satış merceğine yakalanmış son derece eşsiz parçalardan.

Dorika Yüzük Modelleri

Tamamen tasarımcının uzmanlığına ve kullanıcıların tercihine göre tasarlanan Dorica yüzükler, yıldız, küre ve diğer pek çok geometrik şekillerin yan yana sıralı bir biçimde dizilimi tasarlanır. Ürün tasarımında gold renk kullanılabileceği gibi, son yıllarda tasarımlarda en çok kullanılan gold rose rengi de kullanılmaktadır. Üç sıralı tasarımlar olan dorika yüzük modelleri için silver renk de yaygın olarak yer almaktadır.

KRD Gold tarafından üretilen her altın takı, kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Doğrudan kullanıcı talebi söz konusu olmadığı sürece gündelik olarak kullanılan ve her türlü tasarımla kombinlenebilen ürünler üretmeyi hedefleyen firma, doğrudan klasik ya da spor modelleri de bünyesinde barındırır. Bu sayede alıcılar ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak diledikleri ürünü, çok uygun fiyatlarla alabilirler.

Dorika Yüzüklerin Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

KRD Gold tarafından satışa sunulan her altın takıda olduğu gibi bu yüzük tasarımlarında da, geniş ürün seçeneklerine rastlamak mümkündür. Deneyimli firma bu sayede, her keseye ve her tercihe hitap edebilmeyi hedefler. Ürünün içeriğinde bulunan alaşımlara bağlı olarak ayarının değişkenlik gösterdiği tasarımlarda 8 ayar ila 22 ayar aralığında dorika yüzük modellerine rastlamak mümkündür. Ayrıca ürünlerin boyutuna dolayısıyla gramajına bağlı olarak da fiyatlar değişkenlik gösterebilmektedir.

Dorika yüzükler ince işçiliğe sahip olan nadide parçalardır. Altın takıların fiyatları üzerinde etkili olan işçilik payı bu nedenle söz konusu ürünler için de geçerlidir. Ancak alıcılar KRD Gold’u tercih ettiklerinde bu konuda endişelenmeleri için de sebep olmaz. Çünkü firma, piyasa fiyatlarının çok altında bir satış politikasına sahip olduğu için, ekonomik fiyatlarla tüm altın takıları ve ziynet eşyalarını bünyesinde barındırabilmektedir. Hemen en yeni ürünler için https://www.krdgold.com/dorika-yuzuk adresine erişin.