5053873217 [email protected]

 

 

 

Vakko, İlkbahar-Yaz 2021 kadın koleksiyonunda yeni yaşam şekillerini vurguluyor. Dört özgün ve ana temadan oluşan koleksiyon, farklı dokular, natürel tonlar ve taze görünümlerle yeni hayat enerjisini müjdeliyor.

Vakko İlkbahar-Yaz 2021 sezonunda modadaki farkındalık değerlerini yansıtıyor. İçinde bulunduğumuz dönemi takip eden ve ‘yeniden doğuşu’ simgeleyen koleksiyon, ilkbahar ve yazın güçlü enerjisini renk paleti ve stillerine taşıyor. Bir duygunun peşindeki koleksiyon, modanın giyilebilen özelliğinin yanı sıra iyileştiren gücünü de yorumluyor. Yeni ve yenilik duygusu, yaşadığımız çağın teknolojik imkanlarıyla, sürdürülebilir modanın da kapılarını aralıyor.

 

Fashion Vaccine

‘’Gardırop aşısı’’ mottosuyla tasarlanan parçalar baskı ve renkli detaylarla sezonu modanın güçlü enerjisiyle kutluyor. Güçlü olumlu duyguların yansıması olan bu çizgi, renk ve baskı özellikleriyle zamanın iyileştiren gücünü kutluyor.

 

Reborn

Zorlu bir dönemi geride bırakarak yeni bir enerjiyle yenilenme ve yeniden doğuşu hatırlatan ‘Reborn’ teması, birbirinden farklı dokuları bir araya getiriyor. Renkli ve doğal tonların buluştuğu çantalar, şortlar yaz görünümünü tamamlıyor.

 

Suits You

Birbirinden bağımsız ama iç içe geçmiş parçalar tıpkı birlikte mutlulukla var olan insanlar gibi tamamlayıcı nitelik taşıyor. İş hayatının vazgeçilmez parçası takımlar, online olarak devam eden toplantılarda şık bir duruş sergilemeye devam ediyor. Vakko şıklığının öne çıktığı bakır tonları ve toprak renkleri hem sofistike hem de duru tasarımlarla göze çarpıyor. Kare burunlu loafer’lar ve hasır detaylar temaya enerjik ve soft bir hava katıyor.

 

Denim Statements in Blue

Günün konforu Vakko yeni sezon koleksiyonunda Jean görünümüyle öne çıkıyor. Casual’ın hayatımızdaki vazgeçilmez yerini sağlamlaştıran çizgide kontrastın uyumu göz kamaştırıyor. Her bir parça kendinde olmayanla buluşarak bütünü oluşturuyor, birbirini güçlendiriyor ve günlük şıklığın tamamlayıcısı oluyor.

 

Modern zamanla eş zamanlı algı ve yorumları moda sahnesine taşıyan Vakko’nun yeni sezondaki 4 ana teması, içinden geçilen zamanları Vakko şıklığıyla yorumlayarak, zarif parçalarla temsil ediyor. Her bir tasarımda dinamik ve şık Vakko kadınına hitap eden koleksiyon tüm Vakko mağazalarında ve shop.vakko.com’da Vakko Dostları ile buluşuyor.