5053873217 [email protected]

 

Habercilik anlayışıyla gündem belirleyen, dijital platformlardaki dinamik, güncel ve yenilikçi yaklaşımlarıyla her zaman dikkat çeken Hürriyet, yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Türk medyasının amiral gemisi Hürriyet, hafta içi her gün Hürriyet Youtube kanalında yeni konseptiyle ‘Bizimle’ olmaya devam edecek.

‘Türkiye Bunu Konuşuyor’ diyerek gündeme dair sıcak manşetleri köşesine taşıyan Fulya Soybaş’ın moderatörlüğünde hazırlanan ‘Hürriyet Bizimle’, güncel içerikleriyle keyifli bir söyleşi dizisi olacak. Hafta içi her gün Hürriyet Youtube kanalında bizlerle buluşacak olan ‘Hürriyet Bizimle’ de Hürriyet yazarları, zaman zaman da farklı konuklar gündeme dair en sıcak konuları kendi perspektiflerinden masaya yatıracak, gündemin manşetini atacak.

Güvenilir habere ulaşmayı sağlayan özel haberleri, hayatın içinden konuları, okurun ihtiyacına cevap veren ekleriyle okuyucunun daima yanında olan Hürriyet, yol arkadaşlığına “Hürriyet Bizimle” programı ile dijital kanallarda da devam edecek. Renkli konu ve konuklarıyla okurunun hem bilgilenmesini hem de keyifli vakit geçirmesini sağlayacak. 

22.02.2021 tarihinde Ertuğrul Özkök’ün konukluğunda gerçekleşen ilk programı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz: 

https://www.youtube.com/watch?v=ZbJaWnMFbvo&ab_channel=H%C3%BCrriyet