5053873217 [email protected]

Opel’in ilk tam elektrikli modeli ikinci nesil Mokka, aynı zamanda Vizor ön tasarımıyla markanın yeni tasarım dilini kullanan ilk otomobil. Bu tasarım gelecekteki tüm modellerde de kullanılacak. Yeni nesil Pure Panel tam dijital kokpit de yine marka içinde ilk kez Mokka’da kullanılacak.

İlginç şekilde 2021 Mokka selefinden 125 mm daha kısa ve tampondan tampona uzunluğu 4150 mm. Aks mesafesi ise 2 mm daha uzun ve bu sayede arkadaki yolcular konforlarından feragat etmiyorlar. Toplam 350 litre bagaj kapasitesi ise önceki nesilden sadece 6 litre daha az. Daha kısa sarkıntılar ve 10 mm artan genişliğin de etkisiyle, değişen boyutlar yeni Mokka’da daha sportif bir hava yaratıyor.

İç mekanda Pure Panel dijital kontrol paneli iki geniş ekranı birleştiriyor. Sürücünün önündeki ekran 12 inç boyutunda, ortadaki ise 10 inç boyutunda ve sürücüye doğru yöneltilmiş. Ekranlara rağmen, sürücünün yola daha iyi odaklanabilmesi için temel fonksiyonlar için kontrol butonları da korunmuş.

Apple CarPlay ve Android Auto standart olarak geliyor, ayrıca canlı navigasyon imkanı veren OpelConnect hizmeti de sunuluyor. Uyumlu akıllı telefonlar için kablosuz şarj özelliği de bir başka yenilik.