5053873217 [email protected]

Türkiye de ilk defa kendi parfümünü üretme ayrıcalığına sahip olan Vakko, bir ilke daha imza atıyor. Parfums Vakko tarafından Fransız parfümörlerin özenli çalışmaları sonucunda hayat bulan INFINITI For Us, kadın ve erkeği tek bir parfümde buluşturuyor.

Kokuların gizemli dünyasında sıra dışı bir yolculuğa çıkaran INFINITI For Us parfüm dünyasında yeni bir soluk olarak nitelendiriliyor. Modern, kalıcı, çarpıcı ve unisex bir parfüm olan INFINITI For Us, kadın ve erkeğin ortak yönlerini bir araya getiriyor. Zamansız ve her okazyona uygun INFINITI For Us, Kadın teninde feminen, erkek teninde ise maskülen bir nota bırakıyor.
INFINITI For Us ilk karşılamayı karabiber, pembe biber, melekotu tohumu yağı ve rezeneden oluşan, sıcak ve keskin bir esinti ile yapıyor. Parfümün kalbinde keşfedilmeyi bekleyen Bulgar gülü yağı, elemi yağı, papatya ve sardunyadan oluşan gizli bir hazine yatıyor. Dip notalarda ise dumanlı buhur, laden reçinesi, tatali benzoin reçinesi, amyris ağacı, amber kristali, Haiti vetiveri ve Laos’tan öd ağacı, bu özel karışıma güçlü bir karakter ve mistik bir dokunuş katıyor.
Dikkat çekici ve sıra dışı notaların buluştuğu INFINITI For Us – Eau De Parfums 50 ML ve 100 ML lik boyutlarda üretildi. Şişe tasarımında Parfums Vakko’nun ikonik parfümleri INFINITI For Him’in yalın hatlara sahip şişesini INFINITI For Her’in yuvarlak tasarımlı kapağı ile birleştirerek kadın ve erkeği eşsiz bir parfümde buluşturuyor.

INFINITI For Us 50 ML EDP 375 TL
INFINITI For Us 100 ML EDP 475 TL