5053873217 [email protected]

Marvel’ın gücüne güç katan karakteri Thor kolay yetişmiyor! Chris Hemsworth Thor karakterini canlandırmadan önce fiziki yeterliliği için uzun süren disiplinli bir programı uygulamış.

Chris Hemsworth’ün diyet ve egzersiz rutinleri tutarlı bir şekilde ve bir disiplini içeren özveriyle yapılıyor. Ünlü oyuncu aylşar süren antrenmanlarını günde 1 saatten uzun tutmamış. Hemsworth, “Thor: Ragnarok” ve “Avengers: Infinity Wars” filmlerini çekerken sanıldığının aksine vegan bir diyet uygulamış. Çekimden önce, tavuk göğsü ve balık gibi yağsız ve sağlıklı proteinleri ve sebze, kahverengi pirinç, tatlı patates tüketiyormuş.

Eğitmeni Luke Zocchi beslenmenin antrenmandan daha önemli olduğunu söylüyor. Hemsworth’ün günde altı kez, iki veya üç saatte bir yemek yediğini belirtiyor. Antrenmanlarında makinelerden çok serbest ağırlık kullanmaya çalışmış ve setler arasında fazla dinlenmemeye gayret etmiş. Hemsworth’ün antrenman programında; pull-ups, bodyweight squat, front box jump, barbell bench press, hammer curls gibi hareketler yer alıyor.