5053873217 [email protected]

Huawei, HUAWEI MateBook Serisi’nin en son üyesi HUAWEI MateBook X nerede olursa olsun yaratıcılık ve üretkenlikten vazgeçmeyen, her zaman hareket halinde olan tüketicilere ilham vermek için taşınabilirlik, inovasyon ve akıllı deneyimde önemli geliştirmelerle dikkat çekiyor.

Ultra taşınabilir deneyim, 1 kg ağırlığında ultra hafif ve inceliği yalnızca 13,6 mm olan gövdede bir araya gelen kompakt dizüstü bilgisayar ile yeniden tanımlanıyor. Hafif dizüstü bilgisayar, 13 inçlik gövdesi ile, bir dergi gibi herhangi bir sırt çantasına kolayca sığıyor.

En yeni Huawei dizüstü bilgisayarın ince form faktörü, dayanıklılık açısından hiçbir ödün vermiyor. CNC kesim işlemiyle üretilen hafif magnezyum alüminyum yekpare gövdeye sahip ultra taşınabilir HUAWEI MateBook X, sağlamlık düşünülerek üretildi. Yüzeyde pürüzsüz görünüm elde etmek için gelişmiş bir püskürtme işlemi de uygulanıyor ve bu da cihaza zarif bir stil katıyor.

Parıltılı sedef ve sim tozundan esinlenen HUAWEI MateBook X, CMF tasarımını dört parıltılı renk grubuyla bir sanat formuna yükseltiyor: Silver Frost, Forest Green, Interstellar Blue ve Sakura Pink.