5053873217 [email protected]

 

Evin hemen her köşesinde kullanmaya uygun olan kırlent çeşitleri sayesinde konforu ayağınıza getireceksiniz. Kare şeklinde ya da dikdörtgen kırlent modelleri yatak, koltuk hatta sandalye gibi pek çok yerde kullanmaya uygundur. Hem yaslanmak, rahat etmek için kullanılırken hem de estetik bir görünüm ve dekorasyon için kullanılır. Sadece kırlent kılıflarını bile değiştirerek evinizde yeni bir atmosfer yakalayabilirsiniz.

Kırlent dediğimiz ürünlerin içi genellikle ince sünger parçaları ile doldurulur. Çünkü bunlar uyku için kullanılmaz. Sadece bir yaslanma aracıdır. Uyku için kullanılan yastıklar pamuk ya ad elyaf gibi dolgulara sahip olmalıdır. Kırlentlerin dolgu malzemesinin uygun fiyatlı ürünler olmasından ötürü kırlentler de oldukça caziptir. Çok sayıda kırlent ile yatağınızın daha konforlu ve şık görünmesini sağlayabilirsiniz. Bir koltuk şalı ve kırlent ile koltuklarınızın havasını anında değiştirebilirsiniz.

Kırlent Desenleri

Kırlentlerin hepsinin içi hemen hemen aynıdır. Farklılaşmayı sağlayan ise dışında kullanılan kılıflardır. Renk ve desen seçenekleri o kadar sınırsızdır ki herkes aradığını bulabilir. Süslü, gösterişli şeyler arayanlar için gold, rose renkleri ile pul payet detayları göz alıcı olacaktır. Tercihini doğallıktan yana kullananlar için yaprak, ağaç desenleri idealdir. Vintage sevenler için çiçekler hemen yerini alacaktır. modern şıklıktan yana olanlar ise geometrik desenleri tercih edebilirler. Tüm bu kırlent modelleri arasında seçim yapmak ne kadar zorlu olsa da herkes aradığını bulacaktır.

Tüm kırlent ürünleri için https://www.madamecoco.com/kirlent/ adresini ziyaret etmeli ve ürünleri detaylı bir biçimde incelemelisiniz.