5053873217 [email protected]

Aşk 101’in 2. Sezonu Olacak mı?

Bir gençlik dizisi olarak planlanmasına rağmen anlattığı 1998 döneminin gençleri, bugünün orta yaşlılarını da kendine bağlayan AŞK 101 geniş bir izleyici kitlesine sahip oldu. Yayınlandığı günden beri Türkiye TOP 10’dan hiç inmeyen dizinin ikinci sezonu bekleniyor.

 

Netflix’in ilk Türk gençlik dizisi Aşk 101 dizisi 2. sezon ne zaman yayınlanacak? 1998 Türkiye’sinde geçen Aşk 101 kaç sezon sorusu dizinin hayranlarını meraklandırdı. Peki Aşk 101 dizisi 2. yeni sezon var mı? Aşk 101 Netflix 2. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte Aşk 101 dizisi konusu ve yeni sezon bilgileri.

1998 yılında geçen ve günümüze uzanan Aşk 101,okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutmak üzere plan yapan 17 yaşında bir grup asi gencin hikayesini konu alıyor. Öğretmenlerini yeni basketbol koçlarına aşık etmek üzere işe koyulduklarında ise asıl kendileri aşkı keşfetmeye başlarlar. Çıktıkları bu yolculukta birbirleri hakkında bildiklerinden çok daha fazla ortak noktaları olduğunu, beraberken ne kadar güçlü olduklarını ve sevginin zorla var edilemeyeceğini fark ederler.

Pınar Deniz, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı ve Kaan Urgancıoğlu gibi başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. Meriç Acemi’nin kaleme aldığı Aşk 101’in yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız ve Deniz Yorulmazer oturuyor.