5053873217 [email protected]

Zorunlu olmadıkça evden çıkmadığımız bugünlerde oturma odasında veya salonda sınırlı alanda antrenman yapmanın yollarını arayanlar için canlı fitness uygulamaları mevcut.

İşte Apple’ın önerdiği canlı fitness uygulamaları:

Canlı Fitness Uygulamalarını Deneyin: App Store’da yayınlanan bu koleksiyonda “Evinizde geniş alan (ve sizi eleştirmeyen ev arkadaşlarınız) varsa bu egzersiz derslerine katılmak için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz demektir. Canlı antrenörlerle sizi her adımda, her esneme hareketinde ve her dönüşte motive edecek.” ifadesi yer alıyor. Koleksiyonunun tamamını buradan keşfedin.

 

Tone It Up: Workout & Fitness – İster evde veya spor salonunda egzersiz yapıyor ister bir antrenman rutinine yeni başlıyor olun, Tone It Up tam aradığınız fitness uygulaması. Tone It Up en iyi kişisel antrenörler tarafından hazırlanan günlük antrenmanlar ve özel antrenman programlarıyla harika sonuçlar elde etmenizi sağlıyor.
Charge Running: Live Coaching – Charge’daki CANLI koşu derslerine kendi mahallenizin veya koşu bandınızın rahatlığındayken katılabilirsiniz. Her canlı koşu, dünyanın her yerinden koşucuları tek bir derste bir araya getiriyor. Burada koşu yapabilir, diğerleriyle konuşabilir ve Canlı Liderlik Sıralaması’nda birincilik için yarışabilirsiniz.
Yogaia: Yoga & Meditation – Yogaia uygulamasını indirin ve yoga, meditasyon, kardiyo antrenmanları ve güçlenme egzersizlerini evinizin rahatlığında uygulayın. Ünlü yoga öğretmenleri, farkındalık eğitmenleri ve kişisel antrenörlerden oluşan uluslararası ekibimizle sağlık hedeflerinize ulaşın.