5053873217 [email protected]

Avşa Adası İstanbul’a en yakın mesafedeki tatil beldelerinden. Bu yüzden birbirini İstanbul’da görmeyenlerin Avşa’da rastlaştığına dair hikayeler duyarız. 2 saat 45 dakika mesafede İstanbul’a Yenikapı, Bostancı ve Avcılar’dan İDO ile gidilen İstanbul’a yakın tatil beldesidir bu yüzden ulaşım kolaylığından yaz aylarında İstanbullu tatilciler tarafından tercih edilmektedir.

Avşa Adasını Tam Konumu Neresi?
Konumu itibari Marmara Bölgesi’nin gözde ancak pek keşfedilmemiş ülkemizin önemli tatil merkezlerinden olan AVŞA Balıkesir’in Marmara Adalar İlçesi’ne bağlıdır. İstanbul’a İDO ile 5 saat Tekirdağ’a 4 saat Erdek’e 2 saat mesafededir.

Ne Yenir Ne İçilir ?
Balık adanın  vazgeçilmezidir. Ancak çok fazla çeşitlilik olmamasıyla birlikte fastfoot, kumpir, waffle gibi pratik yiyecekler de oldukça yaygındır.

Barlar Sokağı
Eğlence adına dolu dolu yaşanan tatil beldesinde barlar sokağı gece hayatının başladığı yerdir. Akşam 21’den itibaren gece 02:00’a kadar gönlünüzce her tarz mekanda eğlenebileceğiniz barlar sokağındaki barlar şunlardır. Orta Bar, Martı Bar, Cadde Bar, Yaren Türkü Evi, Yörem Türkü Evi ve Sırtlan Pub. Fiyatlar ise piyasa ortalamasındadır.