5053873217 [email protected]

Birden fazla telefonda bir WhatsApp hesabı kullanma

Çoklu telefon numaraları WhatsApp hesabınız yalnızca bir cihazda bir numara ile verilebilir.

İkili varsa SIM telefon, lütfen WhatsApp’ı doğrulamak için bir numara seçmeniz gerektiğini unutmayın.

Varsa iki telefon numarası ile bir WhatsApp hesabı olmasına gerek yok.

WhatsApp hesabınızı farklı cihazlar arasında çok sık değiştirmeye çalışırsanız, hesabınızı yeniden almanız engellenmiş olabilir.

Bu durumda biraz beklemek gerekecektir. 

Konuk kullanıcı yöntemini kullanma
Android cihazlarınızda “Misafir” modunu kullanarak aynı cihazda iki WhatsApp hesabı kullanmak mümkündür. Paralel ancak farklı numaralar sunan başka bir hesap oluşturmak için aynı cihazda yeni bir e-posta adresi ve aynı uygulamaları ayarlamak zaten mümkündür. Neden bunlardan biri WhatsApp değil;

1-Bunu yapmak için Android cihazınızda yeni bir konuk hesabı oluşturun. Bu mod bazı Android Lollipop cihazlarında kullanılamayabilir. LG G2’de denediğimiz seçeneğimiz vardı, ancak bu özelliği HTC One M7’de bulamadık.

2-Konuk hesabınızı yeni bir e-posta adresine bağlayın ve bu hesabı Google Play için de kullanın. Bunları yaptıktan sonra, WhatsApp’ı Konuk hesabınıza geleneksel bir şekilde yükleyebilirsiniz.

3- WhatsApp’ı yapılandırırken, aynı cihazda 2 SIM kart kullanmıyorsanız, istediğiniz telefon numarasını diğer cihazınızın telefon numarası olarak verebilirsiniz. Ancak, onay kodunu bu telefona yeni hesabınıza aktarmanız gerekir.

4-Bu noktadan sonra, yalnızca aynı telefondaki kullanıcıları değiştirerek iki WhatsApp hesabı kullanabilirsiniz.

Paralel Space uygulamasını kullanma
Parallel Space, farklı hesaplarda sosyal medya veya anlık mesajlaşma servislerini kullananlar için son derece kullanışlı bir uygulamadır. Ücretsiz bir uygulama olan Parallel Space, mobil cihazınızda özel bir alan oluşturur ve bu alanda kullandığınız oyunda, sosyal medyada veya anlık mesajlaşma uygulamalarında üyeliklerinizi farklı hesaplarla çalıştırmayı mümkün kılar. Bu özellik nedeniyle, Android cihazınızda Parallel Space ile 2 WhatsApp hesabı kullanmak mümkündür.

Parallel Space, mobil cihazlarınızda birden fazla hesap kullanmanıza izin veren bir uygulamadır.
Paralel Uzay nasıl kullanılır?
1-Paralel Uzay uygulamasını Tamindir’den hemen indirin.

2-Uygulamayı başlattıktan sonra, seçenekler arasından WhatsApp’ı seçin.

3-WhatsApp uygulaması telefonunuza otomatik olarak yüklenmeye başlayacaktır.

4-WhatsApp’ı kurarken izlenecek prosedürleri takip edin. Bir numara istendiğinde, çift SIM kart kullanmıyorsanız, diğer cep telefonu numaranızı yazın.

5-Bu noktadan sonra, telefonunuzda WhatsApp yüklenecek, tek yapmanız gereken konuşmalarınızı veya özel dosyalarınızı Paralel Boşluktaki WhatsApp hesabınıza kopyalayıp kopyalamayacağınıza karar vermektir.