5053873217 [email protected]

iPhone Kilidini Açmak Mümkün Mü?

İPhone’unuzu yurt içinden resmi olarak satın aldıysanız, kilidinin açılması gibi ihtiyaç zaten yoktur.  Herhangi bir SIM ile kullanımı ücretsizdir.

İPhone’unuz bundan daha eskiyse, belirli bir ağa / sağlayıcıya kilitlenmiş olabilir. Ama bu sonsuza kadar o sağlayıcı ile sıkışıp kaldığınız anlamına gelmez.

En yaygın yöntem Gevey adı verilen çipler ile İphone’u işler hale getirmektir. Ancak tek yöntem bu değildir.

Ağınızın iPhone’unuzun kilidini sizin için açmasını sağlayabilirsiniz; çoğu zaman şirket ücretsiz olarak yapma şansları var. Tabi servis sağlayıcıya ulaşabilirseniz. 

MEsela İrlanda’da bir servis sağlayıcıdan aldınız ise mail ile iletişime geçip sorabilirsiniz.

Ağın kendisinden bir kilit açma koduyla veya bir üçüncü taraf hizmeti kullanarak iPhone 5s, 6 ve 6s gibi eski modeller de dahil olmak üzere tüm iPhone modellerinin kilidini nasıl açacağımızı göstereceğiz. İPhone kilidini açmak yasal mı? Sözleşmeniz için ödeme yapmayı bitirdiyseniz veya doğrudan sübvansız olarak satın aldıysanız, iPhone’unuzun kilidini açmak tamamen yasaldır. Bununla birlikte, sözleşmeniz için hala ödeme sürecindeyseniz, henüz iPhone’a tam olarak sahip değilsiniz, bu yüzden kilidini açmadan önce operatörünüze danışmanız en iyisidir. 1×1 piksel İPhone’um kilitli mi? Her şeyden önce, iPhone’unuzun kilitli olup olmadığını nasıl anlayacağınız aşağıda açıklanmıştır. Cihazı ikinci elden satın aldıysanız veya bir arkadaşınızdan veya aile üyenizden devralmışsanız, bu muhtemelen bir sorun olacaktır. Kilitliyse, iPhone’un mobil ağınızda çalışmadığını görürsünüz ve bunun nedeni farklı bir ağa bağlı olmasıdır. İPhone’unuzun kilidini açma Bir iPhone’un kilidini açmak için atmanız gereken dört basit adım vardır: Sağlayıcınızla iletişim kurun ve aşağıda listelenen iletişim bilgilerini ve çevrimiçi araçları kullanarak bir kilit açma isteyin. Orijinal SIM kartınız yoksa, kilidi açabilmek için telefonu sıfırlamanız gerekir. Telefonu kapatın, ardından eski SIM kartı farklı bir ağdaki bir SIM ile değiştirin. İPhone’un yeni ağ üzerinden bir telefon görüşmesi bağlayabildiğini kontrol edin. Bu kısaltılmış versiyon, ancak bu adımları biraz daha ayrıntılı olarak inceleyelim.

Servis Sağlayıcı İle Görüşmek

Ağ sağlayıcınıza başvurun Aşağıda, iPhone’unuzun bir ülkenin en popüler ağlarından nasıl kilidini açacağınızı ayrı ayrı özetleyeceğiz.

Şirketin özel sürecini öğrenmek için operatörünüze gidin. EE’de bir iPhone’un kilidini açma EE hesabınızı en az altı ay boyunca aldıysanız ve bugüne kadar tüm faturalarınızı ödediyseniz, EE iPhone’unuzun kilidini sizin için açacaktır.

Operatörün müşterisi değilseniz, biraz kazma yapmanız gerekir. Orijinal sahibin adını ve EE telefon numarasını ve belki de bazı ek hesap bilgilerini bulmanız gerekir. İhtiyacınız olan bilgileri bulmak her zaman mümkün olmayacaktır – örneğin eBay’den aldıysanız, bu zor olabilir. Yapamıyorsanız, bu makalenin ilerleyen kısımlarında açıklandığı gibi üçüncü taraf bir kilit açma hizmeti kullanmanız gerekebilir.

Vodafone’da bir iPhone nasıl açılır Benzer şekilde, Vodafone bir hesabınızın olmasını veya bunu yapan kişinin ayrıntılarını bilmenizi gerektirir. Bu bir sorun değilse, Vodafone’un çevrimiçi kilit açma formunu kullanın. Şirketin size geri dönmesi 48 saat, telefonun kilidini açması 10 gün kadar sürebilir. İşlem ücretsizdir. Üçlü bir iPhone nasıl açılır Üç şey güzel ve basit tutar. Web sitesinde, taşıyıcı 1 Ocak 2014’ten sonra Üç’ten satın alınan herhangi bir iPhone’un Wi-Fi veya iTunes / Finder’a bağladığınız anda (kullandığınız macOS sürümüne bağlı olarak) otomatik olarak kilidinin açıldığını belirtir. Ama iPhone’unuzu satın almadan önce bile