5053873217 [email protected]

Dünya düzeninde küçük mekan artık güncel standart halini aldı. Küçük evler, küçük odalar, minimalist yaklaşım… Her ne kadar sevimli şirin gösterilmeye çalışılsa da insanlar hep daha büyüğünü daha fazlasını ister.  Küçük mekan sahibi kişiler bile olduğundan büyük göstermenin yollarını ararlar.

Peki bir mekanı olduğundan büyük göstermek nasıl mümkün olabilir?

Doğru dekorasyon !  Doğru renk ve desen seçimleri !  Ölçüsü mekana uyan eşyalar! Doğru aksesuarlar !

Küçük evler için dekorasyon önerileri ve onları olduklarından büyük göstermenin çaresine bakalım.

Küçük bir alanda her şey önemlidir. Ana fikir, sadece birkaç akıllı hileci uygulayarak küçük bir odanın nasıl daha büyük görüneceğini öğretecek.

Küçük odalar sınırlı ve rahatsız edici olabilir. Ancak bazı tasarım konseptleri göz kamaştırır ve iç mekanların olduğundan daha geniş görünmesini sağlar.

Renk Seçimi:
Mobilyalar:
Tablolar:

Listedeki en kolay ve değişimi çabuk hissedilebilir seçenek olarak Tablo seçiminden bahsedeceğiz.

Duvarlarda kalabalık bir görüntü yaratmamak adına, küçük küçük çok sayıda poster ya da tablo asmak yerine 1 ya da 2 tane büyük parça asmayı tercih edin.

Açık renklerin bir odanın daha büyük ve daha parlak görünmesi genel olarak bilinen bir gerçektir. Işık ve parlak duvarlar daha yansıtıcıdır, bu da doğal ışığın yarattığı etkiyi en üst düzeye çıkarmak için açık ve havadar bir alan yaratır. Öte yandan, koyu renkler ışığı emmeye meyillidir ve bir odanın daha küçük görünmesini sağlar. Asacağınız tabloyu seçerken bu konuları göz önünde bulundurun.

Optimum etki için kirli beyaz, mavi ve yeşilin yumuşak tonlarını seçin ve daha parlak odaların daha büyük ve daha davetkar göründüğünü unutmayın. Seçeceğiniz tabloların duvarlarınızdan daha açık renkte seçmeyi deneyin. Böylece, duvarlar daha arkada görünecek ve tablolar odanızın daha büyük görünmesini sağlayacaktır.

Mekana uygun tablo seçip satın almak için tıklayın.