5053873217 [email protected]

Elektrikli MPV Mercedes EQV 2019’un Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılmıştı ancak hala satışta değil.
Mercedes EQV Kış Testlerini Tamamladı, Bu Yaz Çıkacak

Elektrikli Mercedes EQA ve EQB Kompakt SUV’lardan Yeni Görüntüler
Otomobil üreticisi yeni modele hala son dokunuşları yapıyor ve 2020’nin ikinci yarısında satışa çıkması bekleniyor. Bu zamana kadar Mercedes-Benz gelişme süreciule ilgili bilgiler paylaşmaya devam edecek.

Elektrikli MPV kısa süre önce İsveç’te kış testlerinde dayanıklılığını kanıtladı. Haftalar boyunca geliştirme ekibi EQV’yi buzlu yollarda ve derin karda, -30 derece gibi düşük sıcaklıklarda sürdü.

30’dan fazla mühendis ve elektronik uzmanından oluşan ekip, Kuzey Kutup Dairesi’ne yakın test alanında pek çok karmaşık test yürüttü.

Özel ölçüm teknolojileriyle, ekip soğuk havanın sürüş, ergonomi ve konfordaki etkilerini değerlendirdi. Aynı zamanda başlatma davranışları ve sürüş bileşenlerinin, yazılımların, arayüzlerin ve tüm aracın soğuk havaya dayanıklılığı ölçüldü.

Bunların yanı sıra Mercedes-Benz EQV’nin şarj davranışları da ölçüldü. Elektrikli MPV entegre şarj fonksiyonu ile 45 dakikada 510’dan %80’e şarj olabiliyor. Ekip sistem fonksiyonlarının her iklim koşulunda çalıştığından emin oldu.