5053873217 [email protected]

Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 için Samsung’un, One UI 2.1 güncellemesini yayınlayacağı açıktı. Bu güncellemenin Nisan ayında gelmesi bekleniyordu. Ancak güncelleme Nisan ayından önce geldi. Şirket geçen hafta, Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 için One UI 2.1’i piyasaya sürdü. Peki, Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 için güncelleme gelişmeleri ne durumda? Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 kullanıcıları için üzen haber geldi.

Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 için One UI 2.1 güncellemesi görünmüyor
Aynı şekilde, birkaç hafta önce Galaxy Note 9 ve Galaxy S9‘un, One UI 2.1 güncellemesini alabileceği bildirilmişti. Samsung Kore’nin forumlarındaki bir moderatör, güncellemenin 2018 amiral gemileri için de yayınlanabileceğini belirtmişti. Ancak, durum böyle olmayabilir ve bu cihazlar güncellemeyi alamayabilir.

One UI 2.1 güncellemesi, Galaxy S10 ve Galaxy Note 10’a en iyi Galaxy S20 özelliklerinden bazılarını getiriyor. Bunlar arasında; Hızlı Paylaşım, Müzik Paylaşımı, Video Pro Modu, Geliştirilmiş Gece Modu, Night Hyperlapse, Clean View, Hızlı Kırpma ve daha fazlası mevcut.

Samsung, One UI 2.1 güncellemesi için tarih verdiSamsung, One UI 2.1 güncellemesi için tarih verdi
Samsung’un en yeni kullanıcı arayüzü One UI 2.1 şu anda sadece Galaxy S20 ve Galaxy Z Flip’de kullanılıyor. Galaxy Note 10 ve Galaxy S10: One UI 2.1 güncellemesi için tarihi verdi!

Galaxy S9 kullanıcıları için üzen bildirim
Moderatörün gönderisinden sonra, Galaxy Note 9 ve Galaxy S9’un da One UI 2.1 güncellemesini alabileceği beklentisi vardı. Fakat, Güney Kore’deki Samsung Members uygulaması aracılığıyla gönderilen bir bildirim, şu anda Galaxy Note 9’a UI 2.1 getirmek için herhangi bir planın olmadığını gösteriyor. Bu üzücü gelişme, Galaxy S9’un da UI 2.1 alamayacağı anlamına geliyor.