5053873217 [email protected]

Simpsonlar’ın bazı gerçek olayları önceden tahmin etmesi, diziyi hayranlarının gözünde özel kılıyor. Dizi, Donald Trump’ın başkan seçileceği konusunu önceden işlemesi gibi bu defa da corona virüse yakalanan Tom Hanks hakkındaki öngörüsüyle gündemde. İşte Simpsonlar’ın doğru çıkan ve çıkacağı konuşulan tahminleri…

 

TOM HANDünyanın en ünlü animasyon dizisi Simpsonlar (The Simpsons) yine bir kehanet söylemiyle gündemde. Hayranları, dizinin, Tom Hanks’in corona virüse yakalanacağını önceden tahmin ettiğine inanıyor. Dizinin 2007 yapımı TV filmi versiyonunda Tom Hanks bir reklam filmi sahnesinde görülüyor. Reklamda Büyük Kanyon sıkıcı olduğu için yerine konan yeni Büyük Kanyon tanıtılıyor. Hanks reklamda “ABD hükümeti güvenilirliğini kaybetti, o yüzden benimkini ödünç alın” mesajı veriyor. Aktör ardından, “Ben Tom Hanks, beni şahsen görürseniz lütfen beni bırakın” diyor.

Teori, diğer kehanetlere göre gerçek hayattan biraz uzak kalsa da dizinin sıkı hayranları Tom Hanks’li bölümü Simpsonlar’ın tahminleri listesine ekliyor.