5053873217 [email protected]

Netflix, önümüzdeki dönemde aboneleriyle buluşturacağı yeni Türk orijinal yapımlarına dair ilk detayları açıkladı. Şirket, 2019’un son günlerinde yayınlanan ve büyük ilgi gören Türk orijinal dizisi Atiye‘nin ikinci sezonunun yayın tarihini de duyurdu.

Netflix’in yeni içerikleri hakkında bilgi verdiği etkinlikte konuşan Türkiye Orijinal İçerik Direktörü Pelin Diştaş, Türkiye’nin zengin tarihi ve kültürel mirası sayesinde henüz anlatılmamış birçok hikayeye ev sahipliği yaptığını belirtti. Diştaş, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Aynı zamanda muhteşem yazarlara, oyunculara, yönetmenlere ve kamera arkası ekiplere sahibiz. Ülkemizin özgün hikayeleri, bu harika ekiplerin anlatımıyla dünyanın her yerindeki üyelerimiz tarafından büyük bir keyif ve merakla izlenecek. Bu nedenle Türkiye’de daha fazla orijinal içeriğe yatırım yapmaya ve yaratıcı sektörümüz için global bir platform sağlamaya devam etmek istiyoruz.”

Netflix’in önümüzdeki dönemde izleyicilerle buluşturacağı yeni Türk orijinal içerikleri Şimdiki Aklım Olsaydı, Fatma, Sıcak Kafa, Yarına Tek Bilet ve Exatlon Challenge adını taşıyor. Söz konusu içerikler için Netflix tarafından paylaşılan bilgiler şu şekilde: