5053873217 [email protected]

Kraliyet görevlerini bırakarak Kanada’da yeni bir hayata başlayan Meghan Markle ve Prens Harry, kendi gelirlerini elde edebilmek için çalışmalara başladı. Prens Harry’nin şimdiden ruh sağlığı ile ilgili bir TV programı için Oprah Winfrey ile anlaştığı, Meghan Markle’ın da oyunculuk kariyerine dönebilmek için Los Angeles’ta ev aradığı iddialar arasında.

Kraliyet görevlerini bırakan Prens Harry ve Meghan Markle, Kanada’daki yeni hayatlarında dokuz oğulları Archie ile birlikte bolca vakit geçirmenin tadını çıkarıyor.

People dergisinin çifte yakın bir kaynağa dayandırdığı habere göre, Meghan Markle ve Prens Harry’nin kraliyetten ayrılmaları aralarındaki bağı daha da güçlendirdi, birbirlerine daha da fazla aşık oldular. Ancak çift, zamanlarını yeni iş ve yeni ev konusuna da ayırıyor.

Mayıs 2018’de evlenen çift, yazın Meghan Markle’ın doğduğu yer olan Los Angeles’ta da daha çok vakit geçirebilmek için bir ev arıyor.

Çiftin yakın arkadaşı, bu konuyla ilgili, “Kanada’daki evlerini çok seviyorlar fakat Los Angeles’ta da bir evleri olsun istiyorlar” diye konuştu. Meghan Markle’ın oyunculuk kariyerine dönme planları için Los Angeles’a taşınmak istediği iddia ediliyor.

ÜNLÜ TELEVİZYONCU OPRAH İLE ANLAŞTI

Kaynağa göre Prens Harry şimdiden, Apple TV+ projesi olan ruh sağlığı ile ilgili bir program için Oprah Winfrey ile anlaştı. Harry, işini oldukça önemsiyor.

Öte yandan Prens Harry, kendi hayır kurumu için de çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Son zamanlarda kurumuyla ilgili profesörlerle tanışmak için Stanford Üniversitesi’ni ziyaret etti.