5053873217 [email protected]

O Ses Türkiye yarışmasında yarı final ve final heyecanı yaşanacak. O Ses Türkiye 2020 şampiyonu olan ismi ise canlı yayında seyirciler sms oylamasıyla belirleyecek.Acun Ilıcalı’nın sunduğu O Ses Türkiye 2020 yarı final bölümü 14 Şubat Cuma akşamı, final bölümü ise canlı yayında 15 Şubat Cumartesi ekrana gelecek. Peki O Ses Türkiye çeyrek finalde kimler elendi, yarı finale kimler kaldı? İşte O Ses Türkiye finalistleri. Murat Boz, Hadise, Seda Sayan, Beyaz’ın takımından finale kalan yarışmacılar kimler oldu?
O Ses Türkiye’de Eylül 2019’da başlayan 6 aylık maraton yarı final ve final bölümleriyle noktalanacak. Survivor 2020’nin 16 Şubat Pazar akşamı başlaması nedeniyle O Ses Türkiye’nin büyük finali ise Cumartesi akşamı canlı yayında TV8 ekranlarında yayınlanacak.

O Ses Türkiye’de yarı final gecesinde 17 yarışmacı mücadele edecek. Onlarca isim arasından sıyrılarak bu aşamaya kadar gelen yarışmacılar, çeyrek finalde gösterdikleri performans ile izleyicilerden oy bekledi. İzleyicilerin oyları, O Ses Türkiye’de yarı finale kalan isimleri belirledi.

HADİSE’DEN YARI FİNAL REKORU!
O Ses Türkiye’de yarı finale kalan yarışmacılar arasında en fazla yarışmacıya sahip olan jüri üyesi Hadise oldu. Hadise, takımından 6 yarışmacı ile yarı finale gitmeye hak kazandı. Beyaz’ın takımından 5 yarışmacı, Seda Sayan ve Murat Boz’un takımından ise 3’er yarışmacı yarı finalde mücadele edecek.

Hadise’nin takımından yarı finale kalanlar: İlayda Coşkun, Gürsu Çavuşoğlu, Yağız Ayaksız, Biran Ceren Dörter, Eyüp Sultan Aylar, Hayri Kasap

Beyaz’ın takımından yarı finale kalanlar: Fulya Kayabey,Cem-Cenk Solmaz, Kerem İlbaylı, Uygar Erdoğan, Soner Kip

Seda Sayan’ın takımından yarı finale kalanlar: Ayşenur Gül, Alkan Dalgakıran, Ebrahim Esmaeli

Murat Boz’un takımından yarı finale kalanlar: Sofia Saakaşvili, Turgut Çıngı, Anıl Bekem,