5053873217 [email protected]

Evlilik, bünyesinde barındırdığı anlam gereği ne kadar kutsal bir olgu olduğu gibi, evlilik yıl dönümü de bir o kadar özel bir gün olma niteliğine sahiptir. Bu anın üzerinden yıllar geçse de unutulmaması ve akılda kalması en büyük arzunuzdur. Sevdiğiniz insanla hayatınızı birleştirdiğiniz o muhteşem an, uzun zamandan sonra dahi her daim hatırlanmayı hak eder. Bu noktada gerçekleştireceğiniz evlenme yıldönümü organizasyonu ile, o günü tıpkı aynı heyecan ve tutkuyla tekrar yaşayabilirsiniz. Eşinizi gerçekleştireceğiniz organizasyon ile şaşırtmaya ne dersiniz?

Yatta Evlenme Yıldönümü Organizasyonu

Hayatınızı paylaştığınız o özel kadını yıldönümünüzde şaşırtarak mutlu hissettirmek istemez misiniz? O halde sizlere yatta evlilik yıldönümü organizasyonu fikrini sunuyoruz. Her anınızda yanı başınızda olan ve hayatın olumlu-olumsuz tüm getirilerine birlikte göğüs gerdiğiniz eşsiz kadına unutulmaz bir yıldönümü yaşatabilirsiniz. Firmamızın bünyesinde barındırdığı lüks tekneler, çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır. Peki yatta sizi ve eşinizi ne tür ayrıcalıklar bekliyor? Öncelikle süpriz bir senaryolu karşılama ile ağırlanarak masanıza getiriliyorsunuz. Siz gelmeden önce masanızla birlikte yat ve iskele süslemesi gerçekleştirilerek ışıltılı bir ambiyans oluşturuluyor. Şık bir yemek, mumlar, kırmızı şarap ve müzik ziyafeti gecenizin en eşsiz detayları arasında yer alıyor. Eşinize karşı dudaklarınızdan dökülen duygulu cümlelere romantik bir fon müzik eşlik ediyor. Siz şarabınızı yudumlarken 3D havai fişek ve hologram gösterileri ile geceniz taçlandırılıyor. Hayat arkadaşınıza sunacağınız hediye ise gümüş bir madalyonla meç ediliyor. İthaf edeceğiniz çiçekten tercih edeceğiniz soft içeceğe kadar her detaya yer veren firmamız, şık incelikleri bünyesinde barındırıyor. Eğer yıldönümünüz kış aylarına denk geliyor ise, teknede yer alan şömine detayı sıcacık ambiyansıyla sizleri bekliyor. Tüm bunlar yaşanırken profesyonel fotoğraf ve video çekimleriyle geceniz ölümsüzleştirilerek kalıcı hale getiriliyor. Evlenme yıldönümü odağında başarılı organizasyonlara imza atan Ness Yachting, kusursuz bir hizmetle birlikte ihtişamı da beraberinde getiriyor. 

Boğazın Tam Ortasında Evlenme Yıldönümü 

Her anınızda yanınızda olan ve sizden bir an olsun sevgisini esirgemeyen hayat arkadaşınızı, boğazda gerçekleştireceğiniz yıldönümü organizasyonu ile bulutların üzerine çıkarabilirsiniz. Evlenme yıldönümü tıpkı evlilik kadar özel ve kutsal bir andır. Üzerinden yıllar geçse de her daim hatırlanmayı ve tıpkı o anki heyecanıyla yaşanmayı hak eder. Eşinize bu sürpriz ile İstanbul’un ihtişamlı manzarası şahitliğinde aşkınızı tekrar tekrar ilan edebilirsiniz. Sayfamızda yer alan yıldönümü paketlerinden birini tercih ederek, bu kutsal anı aynı tutkuyla yaşayabilir ve evlilik süresince yaşadığınız her anınızı romantizm odağında yad edebilirsiniz. Size özel organizasyonlar için https://nessyatkiralama.com/evlilik-yildonumu/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.