5053873217 [email protected]

Samsung Electronics Tüketici Elektroniği Başkanı Hyun-Suk Kim, “Deneyim Çağı’nda, yaşam tarzlarımıza uyum sağlamak için gerekli olan alanı yeniden düşünmemiz gerekiyor. Samsung’un insan merkezli yenilik üzerine inşa edilmiş felsefesi, bu yöndeki yaklaşımını benzersiz kılıyor. Sorunları çözmek ve insanların yaşamlarını geliştirmek için inşa ediyoruz” dedi.

Samsung Electronics Tüketici Elektroniği Başkanı Hyun-Suk Kim, Deneyim Çağı’nda, yaşam tarzlarına uyum sağlamak için gerekli olan alanı yeniden düşünmek gerektiğini belirterek, “Samsung’un insan merkezli yenilik üzerine inşa edilmiş felsefesi, bu yöndeki yaklaşımını benzersiz kılıyor. Sorunları çözmek ve insanların yaşamlarını geliştirmek için inşa ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Şirket açıklamasına göre, Samsung; kişisel bakım robotu, yapay zeka destekli geleceğin evi, nesnelerin interneti ve 5G ile çalışan akıllı şehir gibi insan merkezli teknolojileri ve deneyimleri ABD’de düzenlenen CES Fuarı’nda sergiledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Samsung Electronics Tüketici Elektroniği Başkanı Hyun-Suk Kim, hayatı daha rahat, daha keyifli ve daha anlamlı hale getiren kişiselleştirilmiş deneyimler oluşturmak için donanım ve yazılımı sorunsuz bir şekilde birleştiren on yıllık insan merkezli yenilikleri vurgulayarak, “Deneyim Çağında, yaşam tarzlarımıza uyum sağlamak için gerekli olan alanı yeniden düşünmemiz gerekiyor. Samsung’un insan merkezli yenilik üzerine inşa edilmiş felsefesi, bu yöndeki yaklaşımını benzersiz kılıyor. Sorunları çözmek ve insanların yaşamlarını geliştirmek için inşa ediyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Açıklamaya göre, Deneyim Çağı, kendimize ve ailemize nasıl önem verdiğimizi, evlerimizi bireysel ihtiyaçlarımızı karşılayacak şekilde nasıl özelleştirebileceğimizi ve daha güvenli, sürdürülebilir akıllı şehirleri nasıl inşa edebileceğimizi şekillendirecek.

Samsung bu amaçla fuarda robotik, yapay zeka, 5G ve ileri seviye algoritma alanındaki en son gelişmelerini sergiledi. Bu teknolojiler, tüketicilere daha zengin ve kişiselleştirilmiş deneyimler sunmak için bir araya geliyor.

ROBOT BALLİE, SAĞLIK UYGULAMALARI TANITILDI

Hyun-Suk Kim, Samsung’un robot vizyonunun “evinizdeki yardımcınız” olarak nitelendirdiklerini belirterek, evin her yerinde aktif olarak gereksinimlere cevap veren bir robot olan Ballie’yi tanıttı. Robot üzerindeki yapay zeka özellikleri sayesinde bir fitness asistanına ve insanların değişen ihtiyaçlarına çözüm arayan mobil bir arayüze dönüşen cihaz, veri koruma ve gizlilik standartları korunarak hizmet veriyor.