5053873217 [email protected]

Bir segmente adını verecek kadar güçlü marka köklerine sahip Jeep, 75’inci yıl kutlamalarına tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de başladı. 2016 yılında 75’inci yılını sürdürüen Jeep, Türkiye’de müşterilerine özel düzenlenen bir etkinlikle yıldönümü kutlamalarına ‘start’ verdi.

300’den fazla Jeep sahibinin aileleriyle birlikte bir araya geldiği İstanbul – Şile’deki özel etkinlikte, farklı Jeep modelleriyle zorlu koşullarda test sürüşleri gerçekleştirildi. Lancia-Alfa Romeo-Jeep Direktörü Türker Gürtekin, 2016 yılı boyunca düzenleyecekleri farklı etkinliklerle markanın 75’inci yılını kutlamaya devam edeceklerini belirtti.

Dünya genelinde 75. kuruluş yılını kutlamaya başlayan SUV araçların ikonik markası Jeep, Türkiye’de de düzenlediği özel etkinliklerle müşterilerini bir araya getirmeye başladı. İstanbul – Şile’de düzenlenen 75’inci yıla özel ilk kutlama etkinliğinde 300’den fazla Jeep Renegade sahibi ve Jeep müşterisi aileleriyle bir araya gelirken, markanın köklerine yakışır test sürüşü organizasyonlarıyla eğlenceli bir gün geçirdi.