5053873217 [email protected]

Breaking Bad’in film uyarlaması El Camino: A Breaking Bad Movie Netflix’te yayınlandı.

Filmin yapımcısı ve başrolü Aaron Paul, “Bir hikaye olduğunu keşfettim ve bu Jesse’nin hikayesi, bu filmin konusu hayatta kalmak.” diyerek açıkladığı 2 saat 2 dakikalık El Camino: Bir Breaking Bad 11 Ekim 2019 Netflix’te yayına girdi.

Breaking Bad filmi El Camino’dan yeni tanıtım (Tıkla izle)

El Camino: A Breaking Bad Movie, Breaking Bad sonrası Jesse Pinkman’ın federallerden kaçış serüveni anlatılıyor. Breaking Bad’de gösterdiği performans ile Emmy ödülü kazanan Aaron Paul, filmde yeniden Jesse Pinkman rolüyle seyirci karşısına çıkıyor.

 

Breaking Bad’in finalinden sonra en merak edilen konulardan bir tanesi de Bryan Cranston’ın hayat verdiği Walter White karakterinin yaşayıp yaşamadığıydı. Breaking Bad’i dizi dünyasına kazandıran ve filmin yazarlığıyla birlikte yönetmenliğini de üstlenerek filmle ilgili endişeleri sonlandıran Vince Gilligan daha önce bu sorunun cevabını The Rich Eisen Show’da kesin olarak verdi: Walter White öldü. Bu resmi ölüm ilanına rağmen Bryan Cranston’ın El Camino: A Breaking Bad Movie’de yer alacağının resmi olarak açıklanmasıyla dizi hayranları rahat bir nefes aldı.