5053873217 [email protected]

Kuzeyin oğlu Volkan Konak Elexus Hotel’de bayramın üçüncü günü sevenleriyle buluştu. Repertuvarında geçtiğimiz mayıs ayında çıkardığı Dalya albümünden şarkılara yer veren Konak’a 2 bin 500 kişi hep bir ağızdan eşlik etti. 

Sahne öncesi Volkan Konak, tüm misafirlerin bayramını kutladı. Eski bayramların daha heyecanlı olduğunu söyleyen Konak çocukluk yıllarındaki bayram anılarını anlattı: “Liseye kadar Maçka’da okudum. Bayramlarda çok büyük heyecan olurdu. Bizim evin etrafı hep mezarlıktı. Dolayısıyla her mezarlığa gelen misafirliğe bize uğrardı. Çayın kaynamadığı saat bile yoktu. Çok şenlikti. İnsanlar dostça, kardeşçe, omuz omuza olurdu. Biz sanatçılar için bize her gün bayram ama keşke insanlar da her gün bayram düşüncesini aklından çıkarmasa. Yaşam bize sunulmuş en büyük armağandır. Onu değerlendirmeliyiz. Kelebek kadar kısa yaşıyoruz bu dünyada ve dünyaya gelmemiz büyük bir mucizedir. Ben hayatı dolu dizgin yaşıyorum. Ben kendi adıma çok mutluyum. Sanat kadar güzel bir şey yok.” dedi.

Artık televizyon programı da yapmayacağını söyleyen Konak bu konudaki yorumlarını şöyle açıkladı: “Artık televizyon programı yapmayacağım. Hem gücüm yok hem de kendimi hazır hissetmiyorum. Televizyonda hep tadında bırakıyorum. Ben oyuncu değilim, ben sahne adamıyım.”