5053873217 [email protected]

Moda dünyasının özlemini çektiği 1990’ların tasarımları, adidas Originals yeni sezon siluetleriyle canlanıyor. Köklerine dayanan tasarım ve materyal detaylarıyla Ozweego, Falcon ve Yung-96 Chasm, EQT Gazelle modelleri geçmişin ilhamını bugünün teknolojisiyle ve yepyeni renkleriyle günümüze taşıyor

adidas Originals, bu sezon, 90’ların iddialı estetik anlayışını yansıtan modellerini bugünün nesli için yorumlayarak ve geliştirerek yeniden tasarladı.

Hiper-Fütüristik Bir Geçmiş: Ozweego

Ozweego, hiper-fütüristik ayakkabı tasarımının en uç özelliklerini yansıtıyor. Ozweego siluetinin bu çağdaş tanımlanmasında adidas, 1998 yılındaki sokak kültürünün kucakladığı Ozweego 3 spor ayakkabı modelinden ilham alıyor. Bu siluetin en son yinelemesi için adidas Originals, orijinal modelin orta tabandaki maksimum rahatlığına olanak tanıyan adiPRENE ve adiPRENE + gibi yenilikçi unsurları ve teknolojileri öne çıkarıyor. Dikkati çeken bağcık bölümü, öne çıkan orta taban çizgileri ve yarı saydam destek iç lastiği ile bugünün Ozweego modeli, orijinal tasarım dilinin modern bir ifadesi. Model, dönemin malzemelerine de sadık kalıyor. Kumaş astarı ile kaplı modelin üst kısmında klasik bir ağ örgü, süet ve TPU yapısı bulunuyor. Nostaljik bir beyaz renkle karışık güneş sarısı ve mavi tonlarıyla o çağın göz alıcı paletini andırıyor ve koşu ayakkabı tasarımında, efsane bir dönemin unutulmaz ifadesini yaratıyor.

Cesur ve Meydan Okuyan İkili: Falcon& Yung-96 Chasm

Geçen sezona damgasını vuran adidas Originals Falcon FW’20’de de umursamaz ve kendine has yapısıyla meydan okuyor. Asla mütevazı olmayan, tarzının sınırlarını zorlayan, asi kadınlar için tasarlanan Falcon, cesurca yaşayıp hayal dünyasının kapısını aynı cesaretle açmanın motivasyonunu sağlıyor. Süet ve deri dokuya sahip gözenekli üst renkler, gölgeli yeni renklerle güncellenen Falcon spor ayakkabısı beklenmedik bir şekilde son on yılın kaygısız ruhunu temsil ediyor. Kurallara ironi duygusuyla meydan okuyanlar için tasarlanan erkek modeli Yung 96, yaratıcılıkları, ayakkabıları kadar koşulsuz olanlara sesleniyor. Çarpıcı grafikleri ve 90’lı yılların ambalaj tasarımındaki renklerinden ilham alan Yung-96 Chasm silueti, etkileyici renkleriyle dikkati çekiyor.

Sadece En İyiler Günümüze Taşınabilir: EQT Gazelle

Geçmişin en iyi kısımları, şimdiki zaman için yeniden keşfedildi ve EQT Gazelle sezonla buluştu. Geleceğe adım atabilecek kadar cesur olanlar için yine arşivlerden gelen en cesur ilhamla oluşturulan model, bu öğeleri bugünün teknolojisiyle buluşturuyor. 90’ların spor ayakkabılarının ikonik estetiğini belirgin bir çağdaş orta tabanla birleştiren adidas Originals, EQT Gazelle spor ayakkabılarını 2019’a getiriyor. Orijinal modelin yumuşak derisi ile dokulu kaplamalar, hologram dil logosu ve güncellenmiş EVA orta taban, yeniden yayımlanan EQT Gazelle silueti adidas Originals yeni sezonunda kendisini yeni bir simge olarak oluşturuyor.