5053873217 [email protected]

Katkısız ve artizan çeşitleriyle Vakko Chocolate, 30. yaşını kutluyor.

Vakko Chocolate, 30 yıldır özel günlerin en anlamlı kutlayıcısı olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da alternatifleriyle öne çıkıyor.

Vakko, özel formülünü en iyi kalite kakao çekirdeği, kakao yağı ve farklı tatlarla birleştirerek Türkiye’nin en lezzetli çikolatalarına ismini veriyor. Dünyanın en iyisi “İsviçre Çikolatası” esas alınarak yaratılan Vakko Chocolate, Kurban Bayramı’nda unutulmaz anlara eşlik ediyor. Her geçen yıl yeni çeşitleriyle büyüyen Vakko Chocolate, birbirinden farklı 27 seçeneğiyle Vakko dostlarını lezzetli bir dünyaya davet ediyor.

Her biri farklı lezzetleriyle akılda ve damakta unutulmaz bir tat bırakan Vakko Chocolate, zarafetin hediyeye bir yansıması. Vakko şıklığını unutulmaz bir bayram hediyesi olarak sunmak isteyenlere özel farklı çeşit ve gram alternatifiyle sunulan çikolatalar arasında; sütlü ve bitter çeşitleriyle Vakko Superfine, 2 milimetrelik yapısıyla Türkiye’nin en ince çikolatası olan Vakko Extrafine, kahveli, fındıklı, lokumlu, bademli, portakallı, karamelli kalp, Hindistan cevizli seçenekleriyle Vakko Pralin, geleneksel Türk lokumunun en şık hali Vakko Turkish Delight, çıtır bütün bademin ve akışkan hafif tuzlu karamelin, Sütlü Vakko Chocolate ile muhteşem buluşmasından oluşan Vakko Chocolate Salted Caramel and Almond çikolata çeşitleri en dikkat çekenler arasında yer alıyor.

Vakko Chocolate, bütün çeşitlerini kapsayan büyük ve zengin bir çikolata kutusu Vakko Chocolate Concept ile bayramda çikolata zevkini yaşamak isteyenleri Vakko ve Vakko Chocolate butiklerine bekliyor.