5053873217 [email protected]

 

Kültür sanatın daimi destekçisi ENKA, 31. Yıl Açıkhava Buluşmaları kapsamında, Türk pop müziğinin mihenk taşlarından Sertab Erener ve caz müzik piyanisti, besteci Sabri Tuluğ Tırpan’ı sahnesinde ağırlıyor. Sertab Erener’in güçlü sesi ve Sabri Tuluğ Tırpan’ın piyanosundan çıkan enfes melodiler misafirlere unutulmayacak bir gece yaşatacak.

Türk Pop müziğinin usta isimlerinden Sertab Erener ve ünlü besteci Sabri Tuluğ Tırpan, 30 Temmuz Salı akşamı saat 21.15’te, ENKA Açıkhava Sahnesi’nde bir araya geliyor. Birçok projede birlikte olan ikili, gecede ezbere bildiğimiz Sertab Erener şarkılarını piyanonun tınılarıyla renklendirerek seyirciyle buluşturacak.

Koloratur soprano türündeki sesiyle dikkat çeken Erener, 2003 Eurovision Şarkı Yarışması’nda seslendirdiği “Everyway That I Can” parçası ve başarılı performansıyla Türkiye’ye birincilik kazandırdı. Albümleriyle ve sahne performanslarıyla müzik yaşamına başarılı çalışmalar katmaya devam eden Erener’in son albümü 2016 yılında yayınladığı “Kırık Kalpler” oldu. Viyana Konservatuarı ve Viyana Müzik Akademisi mezunu klasik ve caz müzik piyanisti ve besteci olan Sabri Tuluğ Tırpan’ın ise, seslendirilmiş senfonileri, oratoryosu, konçertoları ve oda orkestrası eserleri bulunuyor. Tırpan’ın aynı zamanda Avusturya’da sergilenmiş müzikalleri, Türkiye’de yaptığı film, tiyatro müzikleri ve 3 tane caz albümü yayınlandı.