5053873217 [email protected]

E TİCARET SİTESİ NE KADARA KURULUR?

Sıfırdan bir e ticaret sitesi kurmanın birçok gereksinimi vardır. Olaya dışarıdan bakıldığında çok karmaşık görünebilir. Konu hakkında herhangi bir bilginiz yoksa kafanızın karışması çok normal. Ama endişelenmeyin bu durumunda elbette ki kolay yolları var.

Çözüm önerisine geçmeden önce e ticaret sitesi için nelerin gerekli olduğunu ve nelere bağlı olarak fiyatlandırmanın yapıldığından bahsedersek konu hakkında bir miktar bilgi sahibi olabilirsiniz.

E ticaret sitesi farklı parçaların bir araya gelmesi ile meydana gelir. Bu parçalar sırasıyla: gelişmiş ürün yönetimi, gelişmiş sipariş yönetimi, ödeme sistemleri, gelişmiş kullanıcı yönetimi, güçlü kampanya/promosyon modülleri, gelişmiş seo yönetimi, tasarım yönetimi, XML yayınlama modülü, pazaryeri entegrasyonları, ERP / muhasebe entegrasyonları, kargo entegrasyonu, pazarlama ve gelişmiş raporlardır.

Gördüğünüz gibi e ticaret sitesi kurarken birçok aşamayı gerçekleştirmeniz gerekiyor. Tek başınıza bir e ticaret sitesi kurmak belki de aylarınızı alacaktır. E ticaret siteniz için farklı uzmanlarla görüşmeniz gerekecektir. Bunun da size ciddi bir maliyeti olacaktır.

Neden bu kadar işlemle uğraşarak hem zamanınızdan hem de paranızdan kaybedesiniz ki? Bunların hepsini size bir paket halinde sunacak olan https://www.omniticaret.com/ adresi yardımınıza koşuyor. İstediğiniz e ticaret sitesini hazır bir şekilde kullanımınıza sunuyor. Size de e ticaret sitenizde satacağınız ürünleri belirlemek kalıyor. Güzel bir e ticaret sitesine sahip olurken zamandan kazanmış oluyorsunuz.