5053873217 [email protected]

Hollanda basını, Galatasaray’ın eski oyuncusu Wesley Sneijder’in Yolanthe Cabau’ya sözlü ve fiziksel şiddet uyguladığını yazdı. Boşanma kararı alan Cabau, Sneijder’den 19 milyon euro talep ederken iki isim 15 milyon euroda anlaştı.

Galatasaray’ın eski oyuncusu Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau, yolun sonuna geldi. Dokuz yıl önce hayatlarını birleştiren çift, geçen yıl ayrılmaya karar verdi. Hollanda basını; ikilinin birbirine ihanet ettiğini, Sneijder’in eşine sözlü ve fiziksel şiddet uyguladığını iddia etti.

Wesley Sneijder, Yolanthe Cabau’ya 15 milyon euro ödeyecek

Son yaşanan olaylar ise ikilinin gemileri tamamen yaktığının kanıtı gibiydi. Geçen ay Sneijder, dostlarıyla ev partisine gitti. Gece sonunda sokaktaki bir aracı parçalayınca kelepçelendi. Hasarı karşılayınca da salıverildi. Bu olaydan sonra ikilinin boşanma süreci de netleşti.

Wesley Sneijder, Yolanthe Cabau’ya 15 milyon euro ödeyecek

Hollanda basını Sneijder’in Yolanthe Cabau’nun istediği 19 milyon euroyu çok bulduğunu, ikilinin 15 milyon euroya anlaştığını bildirdi. Yolanthe Cabau da sosyal medya hesabından Sneijder ile olan karelerini sildi.