5053873217 [email protected]

Yarı kompakt bir performans odaklı hatchback arayanlar, yaklaşık 200 hp güç çıkışına razı olmak zorundalar; Renault Clio RS, Ford Fiesta ST ve VW Polo GTI gibi yaygın modeller bunu sunuyor.

2020 JCW Clubman Ve Countryman 302 HP İle Bugüne Kadarki En Güçlü MINI’ler Oldu
Elektrikli 2020 Mini Cooper S E Kamuflajı Çıkardı
Ancak birkaç ay içinde, 2020 Mini John Cooper Works (JCW) GP bu çıtayı daha yukarıya yükseltecek. Etkileyici model, markanın şimdiye kadarki en agresif otomobili olacak ve 300 hp üzerinde güç çıkışına sahip, 2.0 litre, turboşarjlı, dört silindirli bir motorla gelecek.

Yeni model, birkaç yıl önce JCW GP Concept ile gelişini haber vermeye başlamıştı. Görsel güncellemeler açısından, genişletilmiş çamurluklar, farklı ön panjur, ortada çift egzoz çıkışları ve tavana monte edilmiş dev kanatla birlikte agresif bir difüzör gibi aerodinamik gelişmeler bekliyor.

İç kısımda önceki casus fotoğraflarda görüldüğü gibi spor koltuklar ve geleneksel göstergeler yerine dijital bir ekran olacak. Yeni döşeme seçenekleri ve belki de arka koltuğu tamamen çıkarma seçeneği de sunulabilir.

JCW GP’nin üretimi 3.000 adet ile sınırlı olacak. Yeni modelin bu sonbaharda, muhtemelen Eylül ayındaki 2019 Frankfurt Motor Show’da tanıtılması bekleniyor.