5053873217 [email protected]

Survivor 2019’un 91. son bölümünde dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi heyecanı yaşandı. Finale doğru gidildikçe heyecanın arttığı Survivor’da siyah ve beyaz takımlar arasındaki dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Peki Survivor’da 9 Haziran Pazar akşamı dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu? Format gereği Yunan yarışmacılar bu hafta eleme potasına girdi. Haftanın en iyi performansına sahip olan iki yarışmacı elemeye kaldı. İşte Survivor 91. son bölümde yaşananlar.


Survivor 2019 Türkiye Yunanistan’ın 9 Haziran Pazar yayınlanan 91. son bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda heyecan doruktaydı. Survivor’da ilk dokunulmazlığı beyaz takım kazanmıştı. Siyah takım ise ikinci oyunda dengeyi sağlamak için müthiş bir mücadele sergiledi.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor’ın son bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Önceki dokunulmazlık oyununu beyaz takımın kazanması dolayısıyla siyah takım, içlerinden bir kişiye veda etmemek için daha hırslı bir başlangıç yaptı.

Dokunulmazlığı kazananlara, 5’er bin liralık giyim çeki, özel bir akşam yemeği ve basketbol maçı izleme ödülü de verileceği açıklandı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu beyaz takım 10’a 8’lik skorla kazanmayı başardı. Siyah takım ise eleme adaylarını belirlemek için ada konseyine gitti.