5053873217 [email protected]

Son zamanlarda fiyat / performans ürünlerle akıllı telefon sektöründe eski yerini yakalamak isteyen Nokia, güncel trendleri de hızla takip edip geri kalmamaya oldukça dikkat ediyor. Son zamanlarda çıkan söylentilere göre Nokia 5G destekli akıllı telefon modellerini bu sene içerisinde satışa sunmak için hazırlanıyor.

Nokia 5G destekli modellerini satışa sunmaya hazırlanıyor!

Ortaya çıkan yeni gelişmelere göre Nokia’nın 5G desteğine sahip iki farklı akıllı telefon modeli, bu sene içerisinde satışa sunulacak. Bu modellerden birisi amiral gemisi segmentine konumlandırılacak iken, diğeri orta-üst segmente konumlandırılacak. Amiral gemisi model gücünü Snapdragon 855 işlemciden alacakken, diğer model ise gücünü Snapdragon 735 işlemciden alacak.

Amiral gemisi ile ilgili ortaya çıkan söylentiler, Nokia 9 Pureview modelinin yeni nesil modeli olabileceği yönünde. Ancak bunun şimdilik bir iddia olduğunu belirtelim. Yeni modellerle ilgili bu gelişmelerden başka hiçbir detay bulunmuyor. Ancak bilindiği kadarıyla yeni modellerle bu senenin üçüncü çeyreğinde tanışacağız.

5G bağlantısı ülkeler bazında yaygınlaşmaya başladıkça, markaların ürünlerinde bu teknolojiye yer verme hızları da artacaktır. Yüksek hızlı bağlantı ile kullanıcıları sevindirecek olan 5G, telefonlarda ek olarak önemli bir maliyet doğuruyor. Bu nedenle Nokia’nın yeni modelleri nasıl fiyatlandıracağı da merak konusu.