5053873217 [email protected]

ikinci nesil 2019 yılı sona ermeden tanıtılacak. Otomobilde Renault Clio ve yeni nesil Captur’da da bulunan CMF-B platformu kullanılacak.

Mimari yeni modelde tam elektrikli bir versiyonun yer almasına da imkan verecek.

Plug-in hibrit bir versiyon da planlar arasında. Bu versiyonda 1.6 litre benzinli motor, elektrikli motor ve 9.8 kWh pil bulunacak. Otomobilin menzili 30 km olacak.

Yarı hibrit versiyonlar da sunulacak ancak geleneksel motorlar da sunulmaya devam edilecek. Yanmalı motor seçenekleri arasında 1.0 litre turbo üç silindirli benzinli ve 1.5 litre dCi dizel motorların bulunması bekleniyor. Dört çekişli sürüş sistemi de üst donanım seviyelerinde seçilebilecek.

2020 Juke aynı zamanda yeni platform sayesinde daha geniş iç mekan bacak boşluğu ve baş boşluğu sunacak. Otomobilin genel büyüklüğü ve aks mesafesi de eskisinden biraz daha fazla. Bagaj kapasitesinin de artması bekleniyor.

İçeride yeni bir multimedya sistemi ve akıllı telefon entegrasyonu da bulunacak. Sürücüler ProPilot yarı otonom sürüş sisteminden bazı durumlarda yardım alabilecek.

Yeni Juke popüler olmasını sağlayan özgün stilini koruyacak ancak daha modern hatta fütüristik görünmesini sağlayacak büyük tasarım güncellemelerine de sahip olacak.