5053873217 [email protected]

Renk ahengini sezon içerisinde sıra dışı kullanan ve tasarımlarında bu ahengi yansıtan Vakko, Anneler Günü’nde de farklı bir hediye arayışına girenlere özel alternatifler sunuyor.

Vakko, zamanla yarışan, aktif, yenilikçi, kendine özen gösteren ve çocuklarıyla ahenk içinde olan çağın annelerine farklı temalarla yön veriyor. Anneler Günü’nde de tüm bahar coşkusunu onlara yaşatıyor.

Vakko Kadın koleksiyonunun heyecan veren, yüksek enerjili tasarımları, ilk hediye seçeneği olarak yer alıyor. İlkbahar-Yaz 2019 da heyecan verici bir değişimle floresan tonlarının enerjiyi yükselttiği ‘Fluo Booster’; canlı renklerin istilasıyla göz alıcı ‘Color Invasion’; doğal ve ham kumaşların etnik bir ruhu yansıttığı ‘Natural Chic’; zamansız bir siluet olarak ‘Lux Minimalism’; doğanın ışığını sembolize ederek bu ışıltıyı modaya yansıtan ‘Golden Sunset’ temaları koleksiyon anneler için modayı güncel bir yorumla sunuyor.

Her biri farklı lezzetleriyle akılda ve damakta unutulmaz bir tat bırakan Vakko Chocolate, zarafetin hediyeye bir yansıması olarak Anneler Günü’nde ağız tadı veriyor.

Mutlu bir anı, dekorasyondaki şıklıkla yaşamak isteyen anneler için Vakko Home renkli ve zengin çeşitlerle dünyasını annelerin beğenisine sunuyor.

Vakko Eşarp, dinamik, coşkulu desen ve renkleri ile uçuşan, özel dokunmuş eşarplarla annelere aynı zamanda kişiye özel bir hediye seçeneği de oluşturuyor. Farklı ebatlardaki ipek eşarplar, şık bir stili tamamlayan minik boyun fularları istenirse özel olarak isim ve soyadının baş harfi basılarak özelleştirilebiliyor.

Her bir tasarımda dinamik ve şık Vakko kadınına hitap eden Vakko, annelerin yüzündeki gülümsemenin bir yansıması oluyor.