5053873217 [email protected]

Zamansız, romantik ve bir o kadar da cesur tasarımlarıyla Vakko şıklığını yaza taşıyan Vakko Mare, merakla beklenen koleksiyonunu sundu. Tüm gün süren şovlarla sunulan koleksiyon, davetliler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

????????????????????????????????????

Vakko Mare 2019 koleksiyonu, sezonun öne çıkan gündelik yaşam ve plaj tasarımlarını kendine has zarif çizgileri ile yorumluyor. Tasarımlarıyla 50’li yılların tarzını yansıtan günün dinamiğini de beraberinde taşıyan Vakko Mare’nin yeni koleksiyonu, Zorlu Center mağazasında gerçekleşen bir davetle tanıtıldı. Küba ezgileri ve lezzetlerinin sunulduğu davette, modellerin tüm gün boyunca yaptıkları şov ve tasarımlar ilgiyle izlendi.

Klasiklerin Dışına Çıkmak İsteyenlerin Tercihi

Dünyaca ünlü markaları bir arada sunan Vakko Mare’nin zengin koleksiyonu; mayo, bikini, kaftan, etek, elbise, pantolon, tulum, gömlek, çanta, şapka, sandalet ve aksesuarlardan oluşuyor. Koleksiyonda öne çıkan fırfırlı, tek parça mayolar, derin V yakalı büstiyer havasındaki bikini üstleri yaza hareket ve ilham getiriyor. Sadece bikini ve mayo trendlerinde değil, günlük giyim ve plaj giyiminde de düşük omuzlar sezon modasına yön veriyor. Cesur renkler tercih edilse bile zarafeti yansıtan yeni nesil mayo ve bikiniler, klasiklerin dışına çıkmak isteyenlerin tercihi. Retro trendinin plajlara yansımasıyla ortaya çıkan yüksek belli bikini altı modelleri, sezon tasarımlarında bolca kullanılan bir başka kesim detayını oluşturuyor.

Vakko Mare’nin göz alıcı koleksiyonu, Vakko Zorlu, Vakko Kanyon, Vakko Mare Bodrum Palmarina, Vakko Mare Çeşme Marina ve Vakko Mare Alaçatı, Vakko Land of Legends, Vakkorama Caresse Resort’da moda tutkunlarıyla buluşuyor.