5053873217 [email protected]

Madonna, yeni single lansmanında dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess’ın uğurundan güç aldı.

Dünyaca ünlü star Madonna, Maluma ile beraber seslendirdiği Medellin şarkısının dünya prömiyeri için MTV’ye tasarımcı Ece Şirin’in markası Bee Goddess’a ait Eye Light kolye ile katıldı.

Madonna’nın Bee Goddess tasarımlarını seçmesi tesadüf değil. Mücevheri statü değil ruhun sembolü olarak gören Ece Şirin’i yıllardan beri takip eden sanatçının, mücevher kutusunda, markanın Kartal, Kılıç ve Yıldız koleksiyonlarına ait tılsımları da bulunuyor. Hollywood yıldızlarının özel stil danışmanı Eyub Yohannes aracılığıyla Ece Şirin’le iletişime geçen Madonna, aydınlanma yeniden doğuş, korunma, yeni bir bakış açısı ve hayat enerjisini artıran “Göz Nuru” tılsımı kolyeyi özellikle bu proje için seçti. Londra’da Ece Şirin’le bir araya gelen Eyub Yohannes, Madonna’nın dünya projesi için göz nuru dışında 15 farklı tasarımdan daha sipariş verdi.

Göz Nuru koleksiyonu, Hollywood yıldızlarının ilk defa beğenisini kazanmadı. Stil ikonu Cate Blanchett de daha önce Ece Şirin’in göz nuru tılsımıyla kameralara yansımıştı. Türk yıldızlardan Serenay Sarıkaya da göz nuru tasarımı tercih eden ünlüler arasında yer alıyor.

Madonna’nın tercihi “Eye Light” (Göz Nuru) Koleksiyonu hakkında…

Işığı yeniden yorumlayan Eye Light Koleksiyonu, özün bilgeliğini, kalp gözünün açılmasını ve yeniden doğuşu anlatıyor. Hayata ve kişinin kendisine sihirli merceklerle bakmasını, içindeki güzelliği alabilmesi ve aktarabilmesini aynı zamanda da yeni ufuklara açılmasını anlatan Eye Light sembolü, hayat yolunda kolaylıkla ilerlenmesine yardımcı olurken, bilgelik, aydınlanma ve yeniden doğuşu da simgeliyor.