5053873217 [email protected]

Vakko, Türkiye’nin merakla beklediği İstanbul Havalimanı’na yeni bir yatırım yapıyor. İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hizmete giren Vakko Boutique, alışverişin sınırlarını kaldırıyor ve tüm dünyadan yolculara ulaşmayı hedefliyor.

Modanın öncüsü Vakko, yeni butik mağazasını, her gün milyonlarca yolcuya ev sahipliği yapan olan İstanbul Havalimanı’nda açıyor. “Moda Vakko’dur” mottosuyla hızla büyüme sergileyen markanın 188. mağazası olarak konumlanan Vakko Boutique, markanın seçkin ürün gruplarını içinde barındırıyor.

İstanbul Havalimanı’ndaki Vakko Boutique toplam 226 metrekare büyüklüğe sahip. Dış hatlarda premium marka konumlandırması yapılan alanda bulunuyor. Havalimanı ziyaretçilerinin pasaport kontrol noktasından geçince karşılarına çıkacak olan Vakko Boutique mimari olarak farklılıklara sahip. Mağaza, dairesel plan yapısı, cephesiyle ilk anda dikkatleri çekiyor. Ayrıca ürün çeşitliliğiyle ile Boutique mağazalardan çok farklı bir konsept taşıyor.

Mağazada Vakko tarzını ifade eden her bir tasarımda, sezonun en iddialı moda yorumları sunuluyor. Giyim grubunun yanı sıra; monogram tasarımlarla çanta ve cüzdanlar; kozmetikte parfüm, kolonya, oje çeşitleri; dekorasyonda ev tekstili ve aksesuarları da mağaza bünyesinde bulunuyor. Vakko Chocolate da özel reyonuyla havalimanı ziyaretçileriyle buluşuyor. Vakko Moda Merkezi’nde Vakko Gıda Üretim Laboratuvarı’nda son derece yüksek kalite standartlarda ve Meilleur Ouvrier de France (MOF) ödüllü şeflerin danışmanlığında üretilen artizan lezzetler de tüm çeşitleriyle mağazada yer alıyor.

İstanbul Havalimanı’nda tüm dünyadan havalimanı ziyaretçilerine ulaşan Vakko Boutique mağazasında 20 çalışan görev yapıyor. Temel olarak iyi derecede İngilizce bilgisine sahip nitelikli çalışanlar; Fransızca, Almanca, İtalyanca, Rusça, Yunanca, Japonca, Arnavutça gibi dillere de hakim.

Vakko’nun İstanbul Havalimanı’nın yanı sıra Dalaman Havalimanı’nda 53 metrekare satış alanında Vakko Boutique konsepti ve 6 çalışanı ile sezonluk olarak dış hatlar ziyaretçilerine hizmet veren bir mağazası daha bulunuyor.