5053873217 [email protected]

Dünya Tiyatro Günü’nde ENKA Sahnesi’nden Aşk Şarkıları Yükseldi!

Sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, 27 Mart Dünya Tiyatro Gününe özel düzenlediği Sahnelerden Aşk Şarkıları etkinliğini bu yıl beşinci kez seyircisiyle buluşturdu. Sahnelerin en sevilen aşk şarkılarının hep bir ağızdan söylendiği gecede, Çiğdem Erken ve orkestrasına çok sayıda ünlü sanatçı eşlik etti.

 

ENKA Kültür Sanat 27 Mart Dünya Tiyatro Gününe özel, Çiğdem Erken ve orkestrasının yanı sıra çok sayıda tiyatrocunun eşlik ettiği özel bir gece düzenledi. Bu yıl beşinci kez tiyatro severleri bir araya getiren Sahnelerden Aşk Şarkıları etkinliğinde Fırat Tanış, Celil Nalçakan, Devrim Yakut, Gonca Vuslateri, Asu Maro, Doğan Duru, Salih Bademci, Tolga Tekin, Nuri Harun Ateş ve Birce Akalay sahne aldı.

 

Tiyatro, sinema ve müzikal sahnelerinin en sevilen şarklarının seslendirildiği gece, her yıl olduğu gibi Çiğdem Erken’in Yüksek Sanat performansıyla başladı. Erken, gece boyunca Dünyayı Durduran Şarkı ve Başıma Gelenler şarkılarını da seslendirdi. Sevilen oyuncu Fırat Tanış, Takvim ve Ey Özgürlük, Birce Akalay Tanrım ve Fly Me To The Moon ve Devrim Yakut Aynalar ile Adem Olan Anlar şarkılarıyla dinleyicileri mest etti.   

 

Sahnelerden Aşk Şarkıları etkinliğinin artık klasikleşen Bir Sanatkar Asla Ayı Değildir şarkısını ise Celil Nalçakan ve Çiğdem Erken birlikte yorumladı.

 

Gece Gonca Vuslateri’nin Gonca Deli ve Anlatamıyorum, Asu Maro’nun Sarmaş Dolaş, Doğan Duru’nun Nefes Bile Almadan ve Mavi Liman şarkıları ile devam etti. Etkinlikte Salih Bademci, Mack The Knife ve Love And Marriage, Tolga Tekin Mertlik Belası ve Hey Jude, Nuri Harun Ateş ise Spente Le Stelle şarkılarıyla seyirciden büyük alkış aldı.  

 

Tiyatro ve müziğin ruhunun bir kez daha buluştuğu gece, tüm sanatçılarla birlikte seyircilerin hep bir ağızdan söylediği Lüks Hayat performansıyla sona erdi.  

 

31. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın, 16 Nisan tarihine kadar devam edecek etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz.