5053873217 [email protected]

TV8 kanalında yayınlanan Survivor Panorama programına konuk olan başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor ile dünyada gelmiş geçmiş en büyük toplam rekoru kırdıklarını itiraf etti.

Acun Ilıcalı, önceki gün sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan Survivor Panorama programına konuk oldu. Ilıcalı, canlı yayında önemli açıklamalar ve ilginç bir itirafta bulundu.Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden “Survivor’da takımlar böyle mi daha iyi, yoksa karışık mı?” şeklinde anket yapan Ilıcalı, programın sunucularından Hakan Hatipoğlu’nun bu anketi hatırlatması üzerine ilginç bir yanıt verdi.

“ANKET YÜZDE 55’E YÜZDE 45 ÇIKTI”

Acun Ilıcalı, anket hakkında şöyle konuştu: “Seyircimizin ne düşündüğünü çok merak ediyorum. Onlar için bir program yapıyoruz. Seyircilerin hoşça vakit geçirmeleri için uğraşıyoruz. Yaptığım anket yüzde 55’e, yüzde 45 çıktı. Sonra şunu düşündüm; ‘anketi yapıyorum da, ankete katılanlar seyrediyor mu?’ Yüzde 50’si seyrediyordur. Instagram’da 7 milyon takipçim var, bunların hepsi televizyon mu seyrediyor?