5053873217 [email protected]


Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının 29. son bölümünde, elenen isim belli oldu. Survivor’da dokunulmazlığı kaybeden Türk takımından üç sürpriz yarışmacı elemeye kaldı. Peki Survivor’da kim elendi? Atakan mı, Bora mı yoksa Hakan mı adaya veda etti? Survivor’a veda eden isim sms oylamasının sonuçlarıyla belli oldu. İşte Survivor 19 Mart Salı sms oylaması ve eleme sonuçları.

Elendiği açıklandıktan sonra söz alan Hakan Büşra’ya sitem etti. Hakan, ‘Kanıtlamam gereken çok şey var demiştim. Ama gerçekten çok erken bir veda oldu. Büşra, benim gitmeyeceğimi
düşündüğü için adımı yazdığını söylemişti. Ama ben gittim. Büşra’yı vicdanıyla baş başa bırakıyorum’ ifadelerini kullandı.


Survivor Türkiye Yunanistan 29. bölümde takımlar yemek ödüllü oyunda mücadele etti. Oynanan ödül oyununda skor 9-9’a geldikten sonra takımlar bayrak yarışına çıktılar. Nefes kesen mücadelede kazanan saliselerle belli oldu. En son yarışmacılar 9-9 berabere kalınca bayrak yarışı yapıldı. Bayrak yarışında kazanan ise Yunan takımı oldu.

Survivo’da Acun Ilıcalı ada konseyinde büyük bir sürpriz açıkladı. Acun Ilıcalı bundan sonra her hafta bir araba ödülü olacağını ve toplamda 10 adet arabanın yarışmacılara verileceğini söyledi.

PARTNER
Seren Serengil’den ‘dolandırıldım’ şikâyeti
Seren Serengil’den ‘dolandırıldım’ şikâyeti
Merakla beklenen filmin afişine tepki yağıyor
Merakla beklenen filmin afişine tepki yağıyor
Gözyaşları sel oldu! Başrol oyuncusu şehit oldu
Gözyaşları sel oldu! Başrol oyuncusu şehit oldu
YORUM YAP9
YORUMLARI GÖR ( 9 )
Anahtar Kelimeler:
survivor Survivor 2019 Survivor Türkiye – Yunanistan survivor kim gitti survivor kim elendi survivor 19 mart salı sonuçları survivor sms oylama sonuçları hakan kanık
WS-858 KARAOKE BLUETOOTH KABLOSUZ MİKROFON HOPARLÖR 38,70 ₺
38,70 ₺ – n11.com
|
Sponsored
Burgan Bank’ta Düşük Faizli Kredi Dönemi Başladı.
Burgan Bank
|
Sponsored
Denizcilik kariyerine başla ve ücretsiz olarak gerçek bir komutan ol!
World of Warships indir
|
Sponsored
Susesi Luxury Resort’ta Tatili Dolu Dolu Yaşa!
Setur-Susesi Resort
|
Sponsored
Delonghi BCO110 Espresso + Filtre Kahve Makinesi Cam Demlik
95 TL – supurgemarket.com
|
Sponsored
Göbek Nasıl Hızlı Eritilir? Karın Yağlarını Eritmek İçin 1 Öneri!
Etkili Zayıflama
|
Sponsored