5053873217 [email protected]

Mercedes-Benz yeni 2020 S-Serisi’nde dev bir ekran kullanarak bu alana iddialı bir giriş yaptı. 2020 Mercedes S-Serisi dev dokunmatik ekranla geliyor


Güncellenen 2020 Mercedes-Benz E-Serisi’nin iç mekanına ilk bakış
Mercedes bu yıl sonuna kadar plug-in hibrit model sayısını 10’a çıkartacak
Son gelen casus fotoğraflarda lüks sedan otomobilin dikey ekranı görülüyor. Ekranın tam boyutu henüz bilinmiyor ancak dijital kontrol paneli mevcut S-Serisi’nden daha geniş görünüyor, ekran da en az bunun kadar hatta daha da geniş. Bu mesafeden ekranın dünyanın en büyük tableti iPad Pro 12.9’dan daha büyük göründüğü söylenebilir.

Yakından bakıldığında ekranın altında bazı fiziksel butonlar görülüyor. Bunlar sürüş modlarını, dörtlü flaşörleri, ses, açma/kapatma ve bazı diğer fonksiyonları kontrol ediyor. Fonksiyonların bir çoğuna dokunmatik ekrandan da erişilebilecek. Dijital kontrol paneli ve multimedya ekranının dışında, kabinin geri kalan kısmı hala kamuflajlı.

Yeni S-Serisi her zamanki gibi teknolojide trendleri belirleyecek

Dış cepheye bakıldığında, S-Serisi prototipinin üretim versiyonu farlar ve arka lambalara sahip olduğu görülüyor. Öte yandan, kamuflaj nedeniyle şekilleri anlaşılamıyor.

2020 S-Serisi gelecek yıl 3. seviye yarı otonom sürüş teknolojisiyle gelecek. Otomobilin hibrit versiyonlarında 3.0 litre ve 2.9 litre sıralı altı silindirli benzinli ve dizel motorlar kullanılacak. Plug-in hibrit versiyonlarda 100 km elektrikli sürüş mesafesi sunulması bekleniyor.

S-Serisi aynı zamanda yeni 4Matic dört çekişli sürüş sistemi ve değişken tork dağıtımı özelliğiyle gelecek. Diğer dikkat çekici özellikler arasında 48 volt sistemle birlikte çalışacak aktif süspansiyon ve öndeki yolu tarayan bir stereo kamera da bulunuyor.