5053873217 [email protected]

Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde konuşan Cem Yılmaz, ‘Siz parayı alana kadar bin kere düşünüyorsunuz, ben aldıktan sonra” diyerek ekledi: İyi performans sergilemezsem, kazandığımı iade ederim

Cem Yılmaz, Swissotel’de gerçekleşen, Turkuvaz Medya Grubu’nun medya sponsoru olduğu Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde sahneye çıktı. Sabah’ıhn haberine göre konukları gülmekten kırıp geçiren komedyenin paylaşımlarından bazıları şöyle:

  • Evde Baby TV izliyorum. Sizin çocuklar yaptığınız işten dolayı doları düşünüyor olabilir ama bizde durum farklı. Ben ‘Acaba oğluma ne kadar olumlu şey yüklerim?’ derken, bizimki daha ne kadar çok Playstation oynarım derdinde. Bazen çocuklar anneye çekebiliyor.
  • Bir gün iş görüşmesindeyim, Kemal evde. Telefonuma mesaj geldi, 1’inci level indi, 2’nci level indi, 6’ncı level’e geldik diye. Oyunun hepsini indirmiş. Bana 6 bin TL’ye mal oldu.
  • Alışveriş zirvesinde sahneye çıkan bir komedyen olarak olaya bakış açım; para ne zaman gelecek, stopaj size mi ait? Çünkü benim konumum bu. Bende düşünme para yattıktan sonra başlıyor ama siz parayı alana kadar bin kere düşünüyorsunuz. Ben iyi performans sergilemediğim gösterilerde aldığım parayı iade ederim.