5053873217 [email protected]

Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren Breaking Bad dizisinin film uyarlamasıyla ilgili detaylar netleşti. Adının Greenbriar olacağı tahmin edilen filminin başrol oyuncusu ve yayın kanalı belli oldu.

Breaking Bad dizisinin başrol oyuncularından Aaron Paul Breaking Bad film uyarlamasında yine seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

39 yaşındaki aktör, sevilen dizisinin beyazperde uyarlamasında da yine Jesse Pinkman rolünü canlandıracak.

İki saatlik filmin, ilk açıklandığında televizyon kanalında mı yoksa bir internet yayın ağında mı yayınlanacağı net değilken, dizi uyarlaması AMC’de yayınlanan Breaking Bad filminin Netflix’te yayınlanacağı netleşti.

Filmle ilgili içerik bilgileri sır gibi saklanırken dizinin yaratıcısı Vince Gilligan’ın filmi de yazıp yöneteceği, filmin adının da Greenbrier olacağı biliniyor.

Filmin çekileceği ilk duyurulduğunda başrol oyuncuları Aaron Paul ve Bryan Cranston’ın oynayayıp oynamayacağı da henüz bilinmiyordu. Şimdilik Aaron Paul ismi netleşse de Bryan Cranston’la ilgili gelişme yok.

Greenbriar filminin, fidyeci bir adamın kaçışı ve özgürlük arayışını konu alması bekleniyor. Filmin Jesse Pinkman’ın Breakng Bad dizisinin finalinden sonraki yaşadıklarına odaklanacağı tahmin ediliyor.

2008-2013 yılları arasında beş sezon yayınlanan Breaking Bad dizisi 16 Emmy ödülü dahil toplam 147 ödül kazanmıştı.

BREAKING BAD DİZİSİNİN KONUSU NEYDİ?


Bir lisede çalışan Walter White, kendi halinde başarılı bir kimya öğretmenidir. Öğretmenlikten arta kalan zamanlarda ise bir oto yıkamacıda araba yıkamakta, ailesinin getirdiği maddi zorlukların üstesinden gelmeye çalışmaktadır. Akciğer kanseri olduğunu öğrendikten sonra ölüm ve ailesini geride bırakma düşüncesi Walter White’ı derin düşüncelere iter. Bir gün bir polis olan bacanağı Hank’e birkaç saat eşlik etmek için gezintiye çıkarlar. O sırada bir uyuşturucu baskına denk gelirler ve Walter, eski bir öğrencisi olan Jesse Pinkman’ın kaçtığını görür. Ortada dönen büyük bir para olduğunu anlayan Walter, Jessie’yi ele vermez ve ertesi gün onunla konuşmaya gider. Ölümün getirdiği derin düşüncelerle Jesse’ye bir teklif yapar. Ailesini geride parasız ve yardıma muhtaç bırakmak istemeyen Walter, kimya bilimini sentetik bir uyuşturucu olan meth üretimiyle birleştirecektir. Kimya biliminin incelikleriyle mükemmel kalitede kendine özgü mavi renkli meth üretecek ve ününü kısa sürede geniş çevrelere duyuracaktır.