5053873217 [email protected]

Yönetmenliğini ve başrol oyunculuğunu üstlendiği A Star Is Born filmi, 8 dalda aday gösterilen ancak En İyi Yönetmen kategorisinde adaylık alamayan Bradley Cooper, “Utandım, çünkü işimi tam anlamıyla yapamadığımı düşündüm” dedi.

Bradley Cooper, yönetmenliğini ve başrol oyunculuğunu üstlendiği A Star Is Born ile 91. Oscar Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu adayı gösterilmesine karşı En İyi Yönetmen adayı olamaması hakkında konuştu.

Bradley Cooper konu hakkında, “New York’ta bir kafedeydim ve telefonuma baktım. Nicole Caruso beni tebrik etti ve hangi dallarda aday olduğumuzu söyledi. Ama kötü haberi söyleyen olmadı” sözlerini ifade etti.

Ünlü televizyoncu Oprah Winfrey ile konuşan Cooper, “Utandım, çünkü işimi tam anlamıyla yapamadığımı düşündüm” sözleriyle devam etti.

Oscar Ödülleri’nde beklenildiği gibi yönetmenlik dalında aday gösterilmemesiyle Oscar’ın hayal kırıklığı yaşayan isimleri arasında gösterilen Cooper’a destek rol arkadaşı Lady Gaga’dan destek gelmişti.

Los Angeles Times gazetesine konuşan Lady Gaga, “Ne olacağını her zaman bilemezsiniz. Ama günün sonunda o, benim gözümde ve tüm ekibin gözünde en iyi yönetmen olduğunu biliyor. Onun, hepimizin adaylık kazanmasından ve filmimizin tanınmasından dolayı çok mutlu olduğunu biliyorum. Tüm ekip olarak hepimiz filmin tanınmasından dolayı mutlu hissediyoruz” demişti.

Lady Gaga ise 91. Oscar Ödülleri için A Star Is Born filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu ödülüne aday gösterildi.