5053873217 [email protected]

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, kızları Melisa’nın velayetinin babasına verilmesi için mahkemeye başvurdu. Mahkeme Melisa’nın velayetini Ilıcalı’ya verdi. Kararın ardından Subaşı sosyal medyadan yayınladığı mesajda, Biz Acun bey ile evliliğimizi iki medeni insan olarak noktaladık. Bundan sonra kızımız Melisa’nın iyiliği için her zaman annesi ve babası olarak görevlerimizi eksiksiz yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi. İkilinin boşanma protokolünün ayrıntılı maddeleri de daha önce ortaya çıkmıştı. İşte nafaka detaylarından tazminata o maddeler…

Hürriyet’in haberine göre; Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, kızları Melisa’nın velayetinin babasına verilmesi için mahkemeye başvurdu. Mahkeme Melisa’nın velayetini Acun Ilıcalı’ya verdi.

Karar sonrası Subaşı sosyal medyadan yayınladığı mesajda, “Biz Acun bey ile evliliğimizi iki medeni insan olarak noktaladık. Bundan sonra kızımız Melisa’nın iyiliği için her zaman annesi ve babası olarak görevlerimizi eksiksiz yerine getirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

14 aylık evliliklerini Silivri’de sonlandıran Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın anlaşma sağladığı protokolün detayları ortaya çıkmıştı.

Sabah’tan Erhan Öztürk’ün haberine göre; Taraflar birbirleri ve aileleri hakkında olumsuz yönde kesinlikle açıklamada bulunmayacak.

Subaşı’na 10 milyon TL değerinde bir ev alınacak. Bu ev çiftin çocukları Melisa’nın üzerine yapılacak.