5053873217 [email protected]

Geri dönen Twingo’da stil değişiklikleri yer almadı ancak kişilleştirme seçenekleri zenginleştirildi. Bunun yanı sıra arkadan motorlu ve arkadan çekişli modele yeni bir motor ve bağlantı özellikleri eklendi.

Stil yeniliklerine baktığımızda, 2019 model Twingo yeni bir ön tampon, daha küçük alt panjur ve yan hava girişleri, ön panjur için yeni grafikler, ayrıca entegre C şekilli LED gündüz sürüş ışıkları daha önceki yuvarlak ışıkların yerini alıyor.

Mütevazı dış cephe güncellemeleri

Güncellenen arka tampon yeni krom dekoratif parçalarla geliyor ancak difüzör benzeri parça kaldırılmış. Cam bagaj kapağına, sileceğin hemen altına bir açma kolu eklenmiş. Bazı modellerde arka çamurluğa soğutmayı iyileştirmek için motor hava girişi eklenmiş.

Güncellenen şehir otomobiline iki yeni renk seçeneği de eklenmiş: Mango Yellow ve Quartz White. Renault otomobilin biniş yüksekliğinin 10 mm alçaltıldığını arka kısma hava sürtünme katsayısını azaltmak için bir kaplama eklendiğini belirtiyor.

Güncellenen orta konsol ve yeni multimedya sistemleri

Güncellenen Twingo yeni bir orta konsol, iki USB portu, priz fişi, ayarlanabilir bardak tutucu, ayrıca motor durdur/başlat ve seyir kontrolü/hız sınırlayıcı için butonlar ile geliyor. Modelle birlikte iki yeni multimedya sistemi sunuluyor: R&Go ve Easy Link (7 inç ekranlı). Her iki sistem de Renault Easy Connect bağlantılı hizmetlerle entegre çalışıyor, ayrıca Apple CarPlay ve Android Auto ile entegre.

Diğer iç mekan güncellemeleri arasında daha modern bir vites kolu, tüm donanım seviyelerinde kapalı torpido gözü ve güçlendirilmiş arka raf bulunuyor. Renault farklı gövde renkleri, iç mekan ve dış cephe renk paketleri, çıkartmalar ve alaşım jantlarla yüzlerce konfigürasyon yapılabileceğini belirtiyor.

Yeni SCe75 motor

Güncellenen modelin motor serisine yeni SCe 75 motor da katıldı. 1.0 litre, doğal emişli, üç silindirli, benzinli motor 75 PS (74 hp) güç çıkışı ve 95 Nm tork değeriyle geliyor. Motor beş vitesli manuel şanzımanla çalışıyor. Diğer seçenekler arasında daha düşük güçlü SCe 65 ve TCe 95 de bulunuyor.

TCe 95 1.0 litre, turboşarjlı, üç silindirli motor 93 PS (92 hp) güç çıkışı ve 135 Nm tork değeriyle geliyor. Motor beş vitesli manuel ya da opsiyonel altı vitesli EDC çift debriyajlı otomatik şanzımanla çalışıyor. Öte yandan, henüz Twingo GT modelinin güncellenmesiyle ilgili bilgi yok.