5053873217 [email protected]

Adı Acun Ilıcalı ile aşk dedikodularına karışan Itır Esen’in projesi ortaya çıktı. Esen, Survivor’ın YouTube kanalında sunuculuk yapmaya başladı.

Geride bıraktığımız günlerde Acun Ilıcalı ile görüntülenen Itır Esen bir anda magazin gündemine oturmuş ve uzun süre konuşulmuştu. Itır Esen bu görüntü sonrasında bir açıklamada bulunarak yeni başlayacak olan Survivor Türkiye- Yunanistan ile ilgili bir görüşme gerçekleştirdiklerini söylemişti.Esen’in yeni projesinden ilk görüntülerde dün yayınlandı.

ITIR’IN YENİ PROJESİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ

Itır’ın Survivor projesi Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu internet sitesi üzerinden yapılan paylaşım ile duyuruldu. Laura adlı partneriyle birlikte internet üzerinden Survivor programını sunacak olan Itır’ın programı; ‘Survivor Türkiye-Yunanistan’da mücadele edecek Yunan yarışmacılar, ilk röportajlarıyla çok yakında karşınızda!’ anonsuyla tanıtıldı.

‘Miss Turkey’ birincisi seçildikten sonra attığı tweet nedeniyle tacı geri alınan Itır Esen’in geçtiğimiz yılın son aylarında Şeyma Subaşı ile boşanan Acun Ilcalı’yla aşk yaşadığı iddia edildi. Haklarında çıkan aşk dedikodularına taraflardan henüz bir doğrulama ya da yalanlama gelmedi.