5053873217 [email protected]

Mars Entertainment Group (Cinemaximum sinema zinciri) ile bilet ücretleri ve bazı haklar konusunda anlaşmazlık yaşayan Yılmaz Erdoğan boykot kararının ardından yeni açıklamalarda bulundu. “Kanunu tanımıyorum dersen sen tanımazsan kanun seni tanır” diyen Erdoğan, “Kimse kimseye zarar vermeden, kardeşçe uzlaşalım” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Erdoğan 1 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi Organize İşler 2’yi Mars Entertainment Group (Cinemaximum sinema zinciri) ile bilet ücretleri ve bazı haklar konusunda anlaşmazlık yaşadığı için geri çekmişti. Bu kararından ardından “Kararlıyız” diyen Erdoğan TRT Haber’de Fuat Kozluklu’ya konuştu. İşte Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar…

“Sanıyorum 2014 yılıydı, bir filmin galasında basına açıklama yapmıştım. O zamanlar dikkatimi çekmişti, mısır fiyatı bilet fiyatlarını geçmeye başlamıştı.”

“Biraz mizahileştirerek, ‘Ben, seni o hepimiz Anthony Quinn’e çalışıyoruz” demiştim”

“Eskiden filmin yanı sıra mısır yenirdi şimdi mısırın yanı sıra film seyrediliyor gibi”

“Sonuçta biz film yapıyoruz, bizim sinemacılarla kavga etmek gibi bir derdimiz yok, ortak çıkarlarımız var”

“Önemli olan seyircinin istediği lokasyonda istediği yerde filme ulaşması ve el birliğiyle halletmek. Kimse kimseye zarar vermeden, kardeşçe uzlaşalım yapalım”